Identifisere Forskjellige typer Evergreen busker

Evergreen busker er planter som bevarer bladene og forblir grønne året rundt. De skiller seg fra de grønne trærne deres begrenset høyde (om lag 5 meter) og flere antall stengler. Evergreen busker brukes i hagearbeid for flere formål, for eksempel blomstring eviggrønne busker blir brukt som prydplanter, mens krypende busker brukes som bakken dekker.
Typer av Evergreen busker
Det finnes mange typer av eviggrønne busker, noen busker produsere blomster, mens andre er ikke-blomstrende arter. De kan også variere i forhold til deres blad størrelse og form, for eksempel bred-blad og smale-leaf eviggrønne busker. Her er noen av de populære eviggrønne busker som ofte brukes i landskapsarbeid. ; Einer - einer er populære eviggrønne busker som brukes enten til å lage personvern hekker eller som grenser for eiendom. Det finnes mange varianter av einer, deres høyde fra én fot til 15 fot. Hvis du føler deg skarpe spines mens berøre anlegget baldakin, så anlegget er trolig en einer. ; Yews - yews er eviggrønne busker med myke p-form foliages, brukt for å servere som personvern hekker og skjermer. Størrelsen og vekst form av barlind busken avhenger av arten type. Siden de er svært tilpasningsdyktige og skygge tolerant, de er også brukt i innendørs hagearbeid. Mens du tar vare på anlegget, sørge for at jorda ikke er vannmettet. ; Arborvitae - Arborvitae brukes som skjermer eller hekker. Bladverket er noe skala-like og kan ha forskjellige farger i henhold til art. Veksten mønsteret er enten pyramideformet eller flat. Både dverg og høye varianter (40-50 meter høy) av arborvitae er tilgjengelig. ; Vel! Dette er noen av de vanligste eviggrønne busker. Det er andre dverg varianter av eviggrønne trær som furu, gran og gran. Ulike eviggrønne busker har medisinske egenskaper og brukes som urtemedisin. For eksempel er rosmarin blader brukes til å styrke hjertet og bedre hukommelse. Rosemary er en populær eviggrønn busk, plantet i urtehager.
Identifisere Evergreen busker
Eviggrønne busker vise visse egenskaper. Det er et faktum at alle eviggrønne busker mister noen av sine blader, hvert år. Her er noen av tipsene som kan brukes for å identifisere eviggrønne busker. ; De fleste eviggrønne busker vokse bedre i solfylte områder. Hvis du vokser blomstrende eviggrønne busker, så plantene bør utsettes for maksimalt lys i blomstringen sesongen. ; Evergreen busker med brede blader trives godt i forhold, hvor de er beskyttet mot tøffe vind, vinter sol og kaldt. De krever konsekvent jordfuktighet for optimal vekst. ; Mens planting eviggrønne busker, må du la nok plass mellom to saplings. De utvider omtrent ett meter per år. Det er å bli husket som eviggrønne busker er bredere ved basen enn på toppen. ; Evergreen busker øker i størrelse hvert år, hvis de er dyrket under gunstige plantevekst forhold. Størrelsen på anlegget kan opprettholdes ved beskjæring. I tilfelle av blomstrende eviggrønne busker, bør beskjæring gjøres etter at de blomstrer. ; Du kan velge mellom en rekke av eviggrønne busker, avhengig av jordsmonn, området tilgjengelighet og landskap plan. Hvis du har begrenset område, kan du bruke disse eviggrønne busker som sprer minimal, for eksempel stående einer og smaragdgrønt arborvitae. For å opprette butterfly hager, blomstrende eviggrønne busker som har rike dufter kan brukes. Siden eviggrønne busker er tolerante overfor beskjæring og kan bli formet og designet, de er også brukt for å lage bonsai og for innendørs hagearbeid.