Infant Sleep Sacks

Spedbarn sover sekker er stengt "zippet teppe som sviller", som lar barnet å ha et varmere og tryggere søvn. Baby soveposer ble introdusert i Europa nesten to tiår siden, og har blitt en nødvendighet i dag for alle europeiske mødre. I dag er de kjent som spedbarn sove sekker i Storbritannia. Disse sover sekker er ikke som babytepper, som er løs-lagt på babyen. Faktisk er disse baby sove sekker båret av barnet som et klesplagg, over den vanlige baby klær. Når zippet, søvnen sekken bo tett rundt barnets kropp. Disse baby sekker er bred nederst, som gir god plass for fri bevegelse av bena i sekken.
Fordeler med Baby Sleep Sacks
Baby's var som regel pakket inn i tepper om natten og i løpet av lur tid. Lite visste foreldrene vet at tepper var i stand til å kvele barnet, hvis han eller hun fikk seg fast i dem. Slike ulykker kan være forårsaket av løse baby sengetøy, ikke nødvendigvis tepper alene. Baby sover sekker er anbefalt over babytepper, siden dette ett stykke plagget hindrer babyer fra rullet rundt i baby sengen og få viklet inn i sengetøy.
Sudden Infant Death Syndrome eller SIDS er en ledende årsak til spedbarnsdød i alderen en måned til ett år. Sleep sekker sikre barnet trygghet, uavhengig av hvor aktive de er i sin hvileperiode. Babyer være trygg hele natten, og blir ikke fanget i teppet, og dermed eliminere faren for at barnet blir kvalt. Disse baby sekker holde babyens kroppen varm, da i motsetning til et teppe, blir den ikke løs og ikke eksponerer barnet for kulde. Ingen flere wiggling ut av teppet på natten!
Spedbarn sover sekker kommer med borrelås stropper, slik at en for å feste sekken godt rundt barnet. Dessuten borrelås stropper, har barnet sekken ermhull og hals hullet, som hindrer barnet synker inn i barnets sekk. Ved nyfødte babyer, blir foreldrene rådet til å la sine babyer ligge på ryggen i stedet på sine mager, for å unngå luftstrømmen restriksjoner.
Sov sekker kommer med ermhull som tillater fri luftsirkulasjon. Toddler sove sekker med armene må unngås på grunn av potensiell risiko for overoppheting. Full ermer baby sove sekker er stengt fra alle kanter og kan føre til overoppheting, som kan være svært skadelig for spedbarn og småbarn. Videre kan myke vatterte armer har negative effekter av re-puster, barnets arm dekker munnen.
Når babyen er inne i søvn sekken, er det ikke behov for noen ekstra teppe. Spedbarn sover sekker er laget av en rekke stoffer. Foreldre ofte foretrekker en bomull sekk, i stedet for fleece eller polar fleece, som den tidligere tillater huden å puste og ventiler. Fyllet er 100% flammesikre polyester, uten brannhemmende tilsetningsstoffer. Det er denne polyester fylling som gjør at søvnen sekk å beholde sin form, og vil ikke la sekk å vri rundt barnets kropp. Sekkene er enkle å vedlikeholde og kan vaskes i maskin.
Søvnen sekk Stoffet kommer i enten sommer eller vinter vekt. Dermed kan man velge riktig søvn sekken for de respektive sesongene. Vite om barnet er for varmt eller kaldt, bør man ta på barnets mage eller rygg. På grunn av barnets umodne sirkulasjon, hendene er ofte kaldt, så rørende hendene til å måle kroppstemperatur er ikke en god idé. Romtemperaturen i baby barnehagen bør være mellom 64 ° C og 68 ° C. Under disse temperaturene, er en body og lys pyjamas under babyen sekken tilstrekkelig til å holde babyen varm og komfortabel.
Denne vesken liker plagget er beregnet for innendørs bruk, heller enn utendørs bruk. De har blitt spesielt designet for å holde barn trygt, varmt og behagelig, mens sove om natten. Man må sørge for at soveposen er liten nok til å hindre at barnet synker ned i posen. Det må også være stor nok til å tillate fri bevegelse av bena inni posen. Spedbarn sover sekker gjøre store gaver til baby shower parter.