Hvordan Level et mobilt hjem

Ditt mobile home trenger omsorg og oppmerksomhet. Det krever regelmessig reparere, spesielt hyppige planering og re-nivellering. Dette er slik fordi alle mobile hjem skift litt på å være plassert på en stasjon for et år eller to. Det er helt naturlig og svært vanlig. The responsive agenter er værforhold, fuktighet, jordsmonn, og til og med tid. Jordsmonnet mykgjør, og støtte køyer grave ned i skitten. Bryggene begynner å råte, som igjen etterlater et gap. Jord fyller gapet. På grunn av denne bosetting av jord under mobile hjem, blir jeg-bjelken ujevn. Vanligvis, etterlater et skifte på om lag ¼ av en tomme I-bjelke som ikke støttes. Under en slik tilstand, opplever du at dører og vinduer ikke lenger lukke og åpne som normalt, og merker du utseendet på noen Sheetrock sprekker i ditt hjem. The drooping I-bjelke må avrettes for å hindre eventuelle strukturelle skader i hjemmet.
Instruksjoner om Mobile Home Leveling: Du kan få leveling jobben gjort ved å ansette fagfolk. Men hvis du gjør det selv, vil du spare tid og penger. Vil du gi det en sjanse? Følgende er instruksjoner om hvordan du nivå et mobilt hjem. ; Noen deler av mobile hjem lister vil måtte bli fjernet fra alle sider av ditt mobile hjem. Du må kanskje fjerne alle lister, om nødvendig. Dette gjøres for å få tilgang til bryggene under. ; Det andre trinnet er å sjekke om alle delene er nivået eller ikke. Dette gjøres ved hjelp av et nivå som er lik lengden på mobilen din hjemme. Start fra sentrum. Plasser nivået ved nærmeste støtter bryggen. Ta en titt på boblen hetteglasset på nivået. Hvis det er i midten, er den delen nivået. Sjekk de nærmeste brygge på samme måte. ; Hold gjenta det andre trinnet til du når slutten. Gjør det samme for den andre siden også. Bryggen må nivellering på delene der boblen hetteglasset ikke er i sentrum. Hold flasken kontakten på et stykke tre. Plasser den i nærheten av bryggen. Hev den til nivået på I-bjelken. Hold heve flasken jack til dagen boblen hetteglasset i nivået er i midten. Gjør det langsomt. ; Ovenfor trinnet skaper et gap mellom I-bjelke og bryggen. Sett i mellomlegg i rommet mellom I-bjelke og bryggen og tvinge dem inn med en hammer. Gjenta trinnene over på alle etterfølgende brygger til de er level. ; Leveling er skjedd. Ikke glem å sjekke tilkobling av alle avløp og vannledninger. Erstatte alle lister som ble fjernet rundt mobile hjemmet. ; Du kan strekke tiden mellom to påfølgende reparasjoner ved å følge to svært viktige tips. Det ene er å tette igjen hullet eller åpen plass som du finner når krabbet rundt. For det andre, spre en plastikk på bakken under den mobile hjem. Den plast ark fungerer som en fuktsperre og vil beskytte undersiden av mobile hjem fra skader på grunn av fuktighet.
Alle de ovennevnte trinn beskriver hvordan du nivå et mobilt hjem. Leveling et mobilt hjem er svært viktig å opprettholde din mobil hjem for en lengre periode. Nå som du er utstyrt med alle nødvendige instrukser, er du bedre i stand til å ta vare på dine søte mobile hjem. Lykke til!