Maple Trees - Maple Tree Varieties

Maple trær er klassifisert i en familie av sine egne, Aceraceae. Maple treet står fra hverandre i sitt identifikasjonsnummer på grunn av sin tydelig formet og arrangert blader. Maple tre bladene er palm formet, veined og flikete i grønt, rødt, oransje eller / og gule nyanser som alltid har en oppsiktsvekkende effekt på betrakteren. Treet bærer små blomster, avhengig av sin variasjon. Blomstene er født i klynger, med små friuts. Den lønn trær kommer i et bredt spekter av arter. Noen av de mest populære lønnetrær varianter er oppført nedenfor for din informasjon og kunnskap. Mer om Maple Tree fakta
Maple Tree Varieties
Sugar Maple (Acer saccharum): Sukker lønn er en favoritt blant de landscapers i det sørøstre Canada og New England for sine fantastiske høstfarger med en blanding av gult, oransje og røde fargetoner. De er langsomme dyrkere som kan nå en høyde på 50 til 75 fot, med en spredning på 30 til 45 fot. Bladene er 3-5 inches bred, fem flikete med lys grønn farge på oversiden og en nyanse lysere under. De bærer hesteskoformet dobbelt bevingede frukt som modnes i høst. De foretrekker full til delvis skygge og en godt drenert jord. Overflødig vann har en tendens til å råtne deres trunk mens mindre vann tørker ut sine blader.
Red Maple (Acer rubrum): Av alle maple varianter, er Red lønn den første til å indikere fall tilnærming med sin samling av blomster og endring i fargen på bladene. Den vokser i en pyramideformet form, oppnå en avrundet krone form ved oppnådd modenhet. Det er løvfellende i naturen med trekantede formede blader som er 2-5 inches brede og har 3-5 fliker. Fallet farger inkluderer gul, gul-grønt og nyanser av oransje og rødt. De modne bladene vises hvitaktig på undersiden. Frukten den bærer er V-formet og dobbelt-vinger. De er moderate dyrkere som vokser godt i full sol og delvis skygge. De er ikke veldig masete om hvilken type jord de vokser på: sandholdig leirjord til leire, passer dem helt fint.
Florida Maple (Acer barbatum): Native til Nord-Amerika, er Florida maple en løvfellende tre som kan oppnå en høyde på 50 til 60 fot. Treet er ovale og utmerket for å gi skygge. Dens fall farger inkluderer dempet gult eller oransje. Bladene av en Florida lønn er små og kompakte og kan lett skilles fra andre Maple trær som sitt kantene brettes inn litt. Avhengig av klimatiske og jordbunnsforhold, en Florida lønn kan variere sin vekst fra moderat til rask. Det krever full sol og fuktig, godt drenert jord. Kompakt jord hindrer dens vekst.
Kritt Maple (Acer leucoderm): En Chalk lønn, også kjent som Whitebark maple er en mindre versjon av Sugar lønn og ofte forvirret å være sistnevntes underarter. Det kalles Chalk på grunn av det glatte kritthvite bark funnet på trær. Det er en langsom dyrker, krever full sol og fuktig, godt drenert jord. Den er mye brukt som en gate tre for å lage veier fordi det er tørke tolerant og små i høyde: 25 til 30 fot og ca 25 meter bred. Enkel å vokse, med spektakulære fall farger som spenner fra gul-oransje til dyp rød.
Black Maple (Acer nigrum): The Black maple er også kjent som Hard lønnetre, Rock lønn og Black Sugar Maple og er svært lik den Sugar lønn i de fleste av sine voksende, habitat og jord behov. Barken av en modnet Black Maple er et mørkere grått eller svart i forhold til andre Maples. Dens blader er tyngre, dermed trenger et stort område å spre seg på toppen. Bladene er stort sett tre flikete med små hakk og hårete under med en hengende utseende. Dens høstfarger er for det meste nyanser av gult. Frukten er paret vinger som spirer fra sidene av en tomme lang frø. Den gjennomsnittlige høyden av en svart lønn varierer mellom 30 til 40 fot.
Silver Maple (Acer saccharinum): En Silver maple vil vokse raskt til den når modenhet. Eldre trær kan få høyde i overkant av 100 fot. Det er kjent som Silver hovedsakelig på grunn av sin 3-6 inches bred, fem flikete blader som har en sølvblank underside og det er den eneste Maple å ha en nyanse av brunt som dets fall farge. Tidlig på våren, bærer treet små blomster med farger som spenner fra grønnlig gul til rød. Frukten er V-formet og dobbel-vinger, med vidt forskjellige vinger og to frø. I de fleste tilfeller, faller man ofte av. Silver lønn trives godt i sin helhet til delvis sol og i alle typer jord.
Bigleaf Maple (Acer macrophyllum): Bigleaf er også populært kjent som Bredbladet lønn og Oregon lønn og det er en flerårig plante treet. Det er primært dyrket for skygge og lønnesirup (hentet fra SAP). Det er kjent som Bigleaf hovedsakelig på grunn av sin store bladene som ligge på alt mellom 12 og 24 inches. Den vokser aktivt i vår og sommer. Mid Spring, er treet på topp blomstrer tid med frukt og frø vokser over det til høsten, når bladene blir gule og magenta. Selv om det kan vokse i et vidt spekter av klimatiske og grunnforhold, må den jord som kan holde på mye vann.
Canyon Maple (Acer grandidentatum): Canyon maple også kjent som Bigtooth Maple (og kjent mange andre navn), er et middels stort tre som kan nå en høyde på 30 til 40 fot, som tar en stund som det er en svært langsom voksende treet. Treet områder i sin stemming kvalitet: det kan være shrubby multi-stammet treet eller en enkelt-stammet treet. Canyon brukes mye i landskapet design som sitt høstfarger er levende lys oransje-rød til rød og gror godt i de fleste jordsmonn og er kald tolerant. Frukten er gul i fargen, U-formet og dobbelt-vinger.
Vine Maple (Acer circinatum): Vine lønn er et lite tre, mer som en busk, som oppnår en høyde på bare 20 fot. Når dette maple ikke beskjæres, spirer det skjeve grener at stien nedover, gir det en veldig vintre som utseende, derav navnet. I løpet av høstsesongen, blir bladene et spektakulært rødt og oransje som nådegaver buede grener. De gjør det bra i delvis eller full skygge, og foretrekker fuktig jord. Vine Maples tåler ikke tørke liknende forhold i tillegg til temperaturer under 13 ° F.
Stripete Maple (Acer pensylvanicum): Bladene av stripete lønn er orbicular, 5 til 8 inches lang og tre flikete. Det er kjent som Striped grunn av sin fremtredende hvite langsgående striper på barken som slår en rødaktig brun skygge ved forfall. Dens striper skille det fra andre Maple hårlokk. Det er et lite tre som vokser bare opp til 30 meter i høyden. Den vokser best i skyggefulle og kjølige områder og krever godt drenert sand loams.
Andre Maple Tree Typer
Japanese Maple Tree (Acer palmatum): Japansk lønn trær vokser langsomt lønnetre trær som krever lys skygge og fuktig jord. De har den mest fantastiske høstfarger løvverk: gul, bronse, lilla til rødt fall farge, og rød til lilla blomster. Les mer på japansk Maple Tree Care.
Paperbark Maple (Acer griseum): Denne lønn trives i sol til delvis skygge, og foretrekker fuktig, godt drenert jord. Dette treet tåler ikke tørke. Bladene er trifoliated med lyse rødt og oransje høstfarger. The Paper Bark er et av de siste lønn å utvikle fall farge.
Coliseum Maple (Acer cappadocicum): Colosseum maple vokser mellom 20 til 30 fot og har normal vann og jord krav til dens vekst. Det er en raskt voksende lønn som blir gylden gul i høstsesongen. Blomstene er kjedelige i farge og blomst midten av våren.
Norge Maple (Acer platanoides): Norge lønnetrær blader er fem flikete med skarpe punkter som blir gule i høst. Dette maple foretrekker full sol, sand jord og er svært tolerant overfor varme og tørre forhold. Det bærer grønnaktig gul farget blomster tidlig på våren.
Fullmåne Maple (Acer japonicum): fullmåne maple vokser i et moderat til rolig tempo og oppnår en høyde på rundt 30 fot. Det er en multi-forgrenet tre som blir maroon-røde i høst og bjørn hvit og rødbrun blomster på lange stilker i april måned.
Amur Maple ((Acer ginnala): Amur maple er en høy busk som kan bli opptil 25 meter i høyden. Bladene er små og tre flikete. Dette mangfoldet kan dyrkes så høye hekker og beskjæring lønn trær er ikke vanskelig som Amur har slanke grener. De vender Scarlet rød i høstsesongen.
Mer om Typer av Maple Trees
En lønnetrær er et skue i høstsesongen. De fleste lønnetrær varianter kan kjøpes fra anerkjente anlegg barnehager for planting hvor man kan også få informasjon om deres omsorg, krav og felles lønnetrær sykdommer de er utsatt for.