Sunflower Wedding Theme

Sunflower bryllup symboliserer solskinn og lykke. Solsikken, som er et symbol på lykke, velstand og fred, er akkurat hva ekteskap er ment å være. De kommer i en rekke farger og er svært egnet for høst og sommer bryllup. Men før du begynner å arbeide på din drøm solsikke bryllup tema, må du ta hensyn til ulike aspekter, slik som plassering, fargevalg, invitasjoner, dekorasjoner, mat osv. La oss ta en titt inn i dem en etter en:
Sted:; Siden temaet involverer solsikke, ville det være best hvis innstillingen er utenfor. Den beste plasseringen vil være en hage, full av potter fylt med solsikke planter eller solsikke bryllup buketter som et alternativ. Det er for det meste i løpet av juli til oktober at blomstene vokser i deres vakre beste. Du kan også melde deg på stranden bryllup, siden solsikke temaet går på vakkert med havet og sand. Andre alternativer kan være gamle kirker, vil nye også være stor for jobben, fjøs etc.
Invitasjon; Sunflower bryllup invitasjoner bør selvsagt komme med, design og farger kompletterer temaet. Velg en solsikke design for kortet, med både form og farge. Sunflower bilder skal pryde bakgrunnen av ordlyden på invitasjoner. For å gjøre din jobb enklere, surfe på nettet for de mange solsikke tema invitasjoner. Du kan også laste ned design og bruke dem i invitasjonen kortet.
Fargevalg:; Fargene skal bør definitivt være levende og full av liv. Lyse farger som gult, oransje og krem ​​bør brukes for bryllupet kjoler. Varme og solrike farger bør dominere de omliggende, men du kan også kaste inn en dash av rødt og brunt, slik at de andre lyse fargene ikke blir overveldende. Du kan bruke et grønt dekke for å gi den et naturlig utseende.
Blomster:; Bruk solsikke bryllup blomster i alle størrelser, med litt grønt i. Etter å ha kastet en solsikke tema bryllup betyr ikke at du bør bruke vanlige gule solsikke.De kommer i en rekke farger som kremhvit italiensk til strålende oransje og fersken. Du kan også bruke noen dyp burgunder høsten solsikker til bryllupet blomsterbuketter. Atmosfæren bør fokusere på munterhet, varme og goodwill. Andre blomster som du kan velge fra, er sjokolade kosmos, gul mødre, Gerber tusenfryd etc.
Dekorasjoner:: Vil du ha en klassisk og elegant touch til bryllupet ditt? Bruk solsikker i store vakre vaser, som bryllup centerpieces, ledsaget av solsikke inspirert duker, stearinlys, tørket solsikke kranser, solsikke shaped lys og annet solsikke tilbehør. Dekorer veien til alteret med solsikke laden potter. Buketter som vil bli båret av bruden og brudepiker skal fylles med solsikker. De kan også bruke solsikker som brosjer. I utgangspunktet bør hele bryllupet dekorasjoner være i tråd med temaet.
Meny, mais, grønne bønner, squash, erter, stekt kylling er noen av alternativene du kan gå for, mens du planlegger for bryllupet menyen. Grønnsakene er klare for å plukke rundt samme tid når solsikker er blomstringen. Ser at grønnsaker som du vil bli serverer er ferskt fra hagen eller noe friskt fra landsbygda. Dette vil sikre at menyen blir yummy. For dessert kan du tjene en rekke fargerike frukt eller noe som compliments ditt tema. Hold bryllupet catering enkel, men elegant.
Cake, for bryllupet kake, kan du trail solsikker ned nivåer av en lagdelt bryllupskake. Eller du kan rett og slett bryte tradisjonen og gå for et stort ett lag kake, som er laget for å se ut som en solsikke. En annen idé kan være å ta et smørbrød brett og fyll den med solsikke shaped cupcakes.
Favoritt; Wedding favoriserer markere en viktig del i bryllupet. For solsikke tema bryllup favoriserer, kan du gi kasser eller containere fylt med sjokolade eller godteri dekket solsikkefrø. Disse vil bli deilig så vel som sofistikert. De også gjør for stor bryllupsreise snacks. Eller du kan gaven dine gjester, noen pakket solsikkefrø, med kanskje en pott slik at de kan ta med hjem og plante dem.
Solsikken er en vakker og unik blomst som krever feiring. Med disse ideene kan du sikkert ha et lykkelig og en sol-velsignet bryllupet. Så hvis du skal ha en sommer eller høst bryllup, må du vurdere solsikke bryllup tema.