Beste Riding Gressklippere

Ulike selskaper tilbyr noe av det beste riding gressklippere for dem som eget område med store plener. Hvis du har en stor gressplen du ikke finner gå-bak makten gressklippere å være svært effektivt. For dem, riding gressklippere er de beste som passer deres behov. Eventuelle verftet større enn en kvart acre (10.000 kvadratmeter) krever riding gressklipper for å spare tid og energi. Avhengig av bruk og omstendigheter, kan du gå for enten bensin drevet gressklipper eller dets elektriske motstykke. Gass gressklipper koster mer enn den elektrisk. Men, som alltid, en elektrisk gressklipper vil produsere mindre utslipp og så er Eco-vennlig. Det følger består av en liste over noen av de beste eller den topp-karakter riding gressklippere.
Poulan Pro PB22H54YT Riding gressklipper, med en garanti på to år, har Poulan Pro PB2H54YT riding gressklipper, blitt vurdert som en gjennomsnittlig utøver. Med relativt enkle og raske, er denne klipperen stand til å dekke et større område av bakken. Den er bygget med en hest makt på 22 og veier £ 600. Den bruker motoren Briggs & Stratton Intek V-Twin. Det kan gå opp til en hastighet på 5,5 km / h og er avhengig av en automatisk girkasse. Å skifte mellom forover og revers, bruker klipperen en fot pedal som det av biler, men veldig forskjellige på andre måter. På grunn av den funksjonen for automatiske girkasse, denne klipperen priser blant de beste spillerne i gressklippere. Denne klipperen er bygget med en overlegen kvalitet rattet. Dette bidrar mer til jevnere ri. Kontrollene i klipperen er brukervennlige og arbeid uten noen klager. En knapp er alt som klipperen må være slått på for å starte bladene. Hvis du ønsker å nyte en kopp kaffe mens klippe plenen din, er en koppholder der for deg på høyre side av maskinen. Med en stor størrelse tank med 4-liter drivstoff kapasitet, krever denne voluminøse maskinen gressklipperen litt mer ekstra plass skal lagres, mens du ikke er i bruk.
Håndverker dys 4500 Riding Mower; De beste blant klassen, og veier £ 561, er Craftsman dys 4500 riding klipper bygget med en 54-tommers klippeaggregat. Maskinen har blitt vurdert som en utmerket utøver, med det mest fornuftig verdi. Det er vanligvis verdsatt på grunn av sin lette-av-bruk funksjonen. Den motoren driver opp til 26hp og drivstofftank har en kapasitet på ca 3-liter. Den 26 hk Kohler Pro motoren er bygget i klipperen for å hjelpe til bedre ytelse ved klipping på flate og små bakker. Motoren er roligere enn andre slåmaskiner og mindre nosier selv når maskinen er engasjert i å kutte. For mykere kjøring, klipperen også er bygget med automatisk girkasse. Driften av dys 4500 tilbyr seks forskjellige justerbare innstillinger for klippehøyder 1-4 inches. Jo lavere innstilling, blir jo finere kutt. Den tøffe bygget av maskinen gir stødig kontroll over ujevne plener. Legge til dens funksjoner, kan den også brukes om vinteren som snø fjerne og haling maskin. Bortsett fra klipperen er litt underpowered hastighet og kraft, er det best for de fleste huseiere, og leveres med to års garanti periode.
Snapper RE200 RE1330 Riding gressklipper, med en god del av funksjoner, står Snapper RE200 RE1330 blant topp gressklippere. Denne gressklipperen er bygget med en auto-leveler system som sikrer rene kutt, selv på ujevne overflater. Klipperen gir enkel i skjæring, selv når brukeren går for en skarp sving, spesielt mens trimming rundt landskapspleie. I denne maskinen bakhjulene får lov til å pivot uavhengig av rammen og forakselen. Denne bevegelsen av bakhjulene oppnås gjennom Snapper Ground Hugger antispinn, som er en av funksjonene i snapper klipperen. Fremre og revers bevegelse av klipperen er drevet av kraften av sin hydrostatisk transmisjon. The Snapper kan gi en effekt på 13hp, og er drevet av Briggs & Stratton Intek motor. Den mindre dekk størrelse, gjør det som en ideell klipperen for mellomstore plener. For ekstra komfort for brukeren, justerbart sete og høy rygg er gitt. Drivstofftanken kapasitet på denne gressklipperen er ca 2 liter og det går med en hastighet på 5mph. Denne klipperen har også en garanti på 2 år.
Enkelhet Coronet 13-hestekrefter Riding Mower, Som navnet antyder, driver Coronet klipperen med en kraft 13hp. Motoren bygd i maskinen er Briggs & Stratton. Denne motoren har over-head ventilen (OHV), to-syklus, en-sylindret motor og er mindre nosier enn andre gressklipper motorer. Klipperen benytter en enkelt belte-drevet blad, og har en justerbar klippehøyde mellom 1 og ¾ inches. Kroppen rammen av maskinen er laget av en lettere 14-gauge stål, og har en hastighet på 5 mph. Kronranden har en klippebredde på 30 tommer, og bak dekk på 16 inches og foran dekk på 13 inches. Girskiftet er fraværende som hydrostatisk transmisjon endringene girforhold mellom lavere og høyere hastigheter. For å gjøre kutt mer komfortabel, en 6-1/2 skjeppe bak gress catcher og pull-bak Thatcher er koblet til klipperen. For riving av blader og for dumping av avfall, et blad shredder og en 10 kubikk-fot dump Handlevognen er også bygget i maskinen. Coronet regnes for å være en lav-priset manøvrerbare riding klipperen for større meter. Som andre, har det også en garantitid på 2 år og kommer i en kompakt størrelse. Den gjennomsnittlige statistikk over denne gressklipperen er 33 inches bred og 5 meter 1 cm lang. Denne størrelsen på klipperen gjør det enkelt for parkering den i garasjen og likevel gir rom for andre ting.
Beskrevet ovenfor gressklippere er blant de få topp karakter riding gressklippere. Aldri være i denne myten om at jo mer du betaler jo mer du ville fått fra gressklippere. Det avhenger av type og omfang av bruken for hagestell. Gressklippere med mer hestekrefter og flere blader er ikke nødvendigvis den beste riding gressklippere. Vær alltid oppdatert om gressklippere du gir en tanke på. Å være oppdatert om de ulike prisene og funksjoner, vil hjelpe deg å få mest kostnadseffektive prute!