Hvordan bygge en veranda Tak

Tak veranda kan være et tillegg som sammen med å gi beskyttelse, kan også forbedre utseendet til huset ditt. Mens bygge en veranda taket, sørg for at materialet i våpenhuset taket og fargen gels godt med utseendet på huset. Før du bygger en veranda taket, bør du vite hvordan du skal bygge en veranda. Porch gir mye til vår komfortsone.
Hvordan bygge en veranda Tak
Materialene trenger du for å bygge en veranda taket er blåkopi, trelast, takmaterialer, betong og negler.
Før du bygger en veranda, sjekk om dette tillegg passer ditt hus, og tror at hvis det kan gi et nyttig tillegg til huset ditt. Hvis det er noen svake punkter i ditt hus, så er det ikke en god idé å bygge en veranda tak. Dessuten vil disse punktene gjøre prosedyren for å bygge vanskelig. Derfor, sørg for at huset er sterk nok til å bære vekten av verandaen. Før du begynner selve prosessen med å bygge en veranda taket, hvis det er noen hindringer som en hengende tre lem, telefonstolper eller kraftlinjer, så de bør fjernes.
Nå er neste steg å tegne en blåkopi. Det er må lage en blåkopi før du starter med selve prosessen med å bygge verandaen som det kan forenkle arbeidet. Et hav av problemer kan oppstå dersom blåkopi ikke er gjort. Derfor er det et must å ha sin konsise tegning. Du kan enten referere en arkitekt eller en tegning profesjonell for å tegne blåkopi. Det er gratis programvare tilgjengelig på Internett som kan hjelpe deg med det samme. Hvis du planlegger å kjøre strøm til verandaen din, så sørg for at tegningen, er den elektriske uttak trukket. Forhallen bør samsvare taket i banen og form.
Sjekk om nivået på verandaen er enda. Hvis den ikke er i nivå og du vil heve den, så du har til å heve den og fylle hullene med betong. Hvis våpenhuset som du skal bygge kommer til å være på en betongplate som ikke er i vater, da må du kompensere for det ved å manipulere lengden av støtte staver.
Det neste trinnet er å legge ut støtte innlegg som kan være rund eller firkantet. Disse innleggene vil holde opp taket. Hvis våpenhuset er hevet dekk, så innleggene bør plasseres over støtte innlegg som vil gjøre taket støtter utvidelser til nedre dekk støtter. Antallet taket innlegg skal samme som dekket støtter. Fest innlegg til dekket ved hjelp av oppkvikkende stoffer. Kjøp en passende størrelse på innlegget kontakten som er tilgjengelig til enhver trelast butikk. Støtten innlegg skal vertikalt lodd.
Nå kan du installere topplaten. Fest den øverste platen til innlegg som igjen vil danne en boks som form. Deretter setter takbjelkene i denne boksen form. Hvis du vil, kan du også velge dobbelt belagt topp plate. Kontroller at alle platene er grundig rengjort og er pusset godt. Styret bør plasseres riktig på innleggene. Skjøter og skjøter bør være over støtten innlegg og bør være sikret med bolter.
Det neste trinnet er å installere sperrene. Som trukket i blåkopi, markerer plasseringen av sperrene. Etter at du har merket poeng, kutt rafter. Mens du gjør dette, sørg for at du lar nok plass til overhenget. For sikring av sperrene, bruker metall kontakter.
Nå, dekke taket med en kryssfiner. Hele taket sammen med over henge området bør omfattes av kryssfiner. Den siste og siste trinnet er å grus taket. Når du har installert helvetesild, pass på at du rengjør det også. Les dette for å vite mer om hvordan du rengjør taket helvetesild.
Dette var alt om hvordan du kan bygge en veranda tak. Å legge mer til verandaen, kan du også planlegge for å bygge en veranda swing. Dette taktekking kan legge en ekstra beskyttelse faktor til huset ditt, og også for medlemmene av familien din.