Solar Powered Vann Fountains

Soldrevne vannfontener er praktisk, miljøvennlig og ikke-forurensende landskap kamper. Som navnet antyder disse vannfontener bruke solenergi for deres kilde til makt. Dermed er du fri fra den ekle elektriske ledningen ledninger kjører gjennom hager.
Hvordan få en Solar Powered fontenen; Det finnes mange kits tilgjengelig som inneholder alle komponenter og er klar til å installere. Du kan også velge stykker individuelt og montere dem å lage din egen solenergi drevet fontenen. Pumpen du velger bør være helt nedsenkbare i vannet. Pumpen bør ha et filter for å holde ut skitt og støv. Den neste viktige er høyden som vannet må løftes. Du kan beregne høyden ved hjelp av en linjal. Beregning av vannmengden er litt forvirrende. Hvis vannmengden er for høy, kan vannet strømme ut av fontenen, og hvis den er for lav, kan det bli en stillestående basseng med vann og en yngleplass for mygg. Den typiske flow rate er 20-30 liter per time. Men det er noen som er beregnet for opptil 60 liter per time. Når du har bestemt høyde og flow rate, kan du velge en pumpe som oppfyller dine krav. Det er pumper tilgjengelig som er solar-powered og krever ikke solcellepaneler. Men, hvis pumpen ikke er solcelledrevet da må du kjøpe solcellepaneler eller du kan selv bygge din egen solcellepaneler.
Solpanelet kan plasseres på forskjellige måter. Det viktigste å huske er at montere den i direkte sollys vil produsere mer kraft. Hvis hagen din ikke er direkte eksponert for sollys, så vil det bli en vanskelig oppgave å kjøre soldrevne pumpen til det er optimal effektivitet. Man bør sikre at det ikke er tre eller mur som kan blokkere sollys selv for et par timer.
Mange solcellepaneler produsert er patentert, integrert, undervanns solcellepaneler. De møter sollyset direkte, og er plassert på toppen av bollen av fontenen. Det er få eksterne solcellepaneler som har en ledning som er 10 fot lang, som gjør det enklere og fleksibelt å plassere dem i direkte sollys. Disse eksterne solcellepaneler kan monteres på vegg eller stativ som er gitt, eller direkte plassert på bakken.
Typer Solar Powered Vann Fountains; De mest populære typene solcelledrevne vann fontener er de to lags og tre sliten fontener. Det er mange hage fontener som er laget av glasert keramikk, terrakotta eller stein kastet harpiks. Etterbehandling fargene på steinen kastet harpiks er grå stein, svart jern og bronse finish. Skifer og kobber er også vurdert for bygging soldrevne vann fontener. En annen populær type fontene er solenergi drevet birdbath fontenen. Den solcellepaneler på birdbaths er montert på toppen av fontenen, slik at de kan fange den direkte sollys. En vakker vann lyden blir produsert ved alle disse forskjellige typer fontener som vil sooth nervene. Solenergi drevet vannfontener som produseres i dag kommer sammen med et batteri til å lagre solenergi. Dette hjelper fontenen til å forbli funksjonelle selv om natten.
Det er ikke en komplisert oppgave å lage en solcelledrevet fontene. Disse soldrevne vann fontener skaper en avslappende atmosfære og pust liv i den ellers slapp hagen. Du vil elske den kvitrende dine fjærkledde venner når de kommer for sin daglige bad til birdbath fontenen. Eller du kan organisere en hagefest i ditt vakre soldrevne vannfontene. Ta glede i ditt hjem med din vakre kostnadseffektiv og miljøvennlig solenergi drevet vannfontene.