Lipstick Pepper Spray Spesifikasjoner: Best Pepper Spray

Pepper spray er laget for å svimeslå angriperen for annen gang og gi nok tid for offeret å flykte. De er dermed svært effektive for selvforsvar. Gatene er ikke lenger trygt for kvinner som reiser alene. Fysisk mishandling, eve teasing, ran forsøk, bortføring og voldtekt har blitt florerer i urbane områder. Det er ikke mulig for enhver kvinne å lære noen form for kampsport. Mange ganger, angrep finner sted på steder som kinoer, restauranter, drosjer og selv ved hjemmene. Således, en rask og enkel å flykte strategi og bedøvende angriperen for engang, blir svært nødvendig. Den beste måten er å nå for en boks med pepperspray og spray det på forsiden av angriperen.
I dag, pepper spray er tilgjengelig i form av leppestifter, ja 'leppestifter ", som enkelt kan bæres rundt til enhver tid for sikkerhet. Du kan holde den i veska, lommene, eller lage en nøkkelring ut av det. Ingen kan mistenke de harmløse ser leppe fargen er faktisk en farlig sikkerhetsanordning! Det er flere faktorer som må vurderes før du kjøper en pepperspray. La oss ta en titt på leppestiften pepperspray vurderinger.
Hva er leppestift Pepper Spray Laget av?; Pepper spray er laget av kjemikalier som finnes naturlig i varme Cayenne Peppers. Den aktive ingrediensen er preparater paprika (OC). 2-10% av OC kan gi raskere effekt enn høyere konsentrasjoner. Disse kjemikaliene er suspendert i vann eller olje base. De beste spray er stort sett oljebasert emulsjoner. Man kan fyre av spray flere ganger fra en avstand på 8 til 20 fot avhengig av modell du har kjøpt. Mange pepper spray har en usynlig UV markør, som hjelper politiet å identifisere angriperen.
Effekter av Pepper Spray; Når denne ikke-dødelige våpen er sprayet direkte på ansiktet, fører det til at øyet kapillærene til å utvide seg til et punkt av midlertidig blindhet. Det er hevelse i bronkial vev og midlertidige lammelser i strupehodet som forårsaker pustevansker. Effekten av pepperspray kan vare i ca 20 til 90 minutter, noe som gir god tid for offeret å flykte.
Juridisk faktorer; Det første du trenger å vite før du kjøper en leppestift pepper spray er lovene i det området du bor i. De fleste av de statene lovlig tillater alle over 18 år å kjøpe pepper spray. Noen stater har imidlertid lover, der pepper spray kan kjøpes fra autoriserte forhandlere. Mange land krever registrering av en pepperspray som andre våpen. Det er også begrensninger basert på mengden og antall sprayer man kan kjøpe. Lover krever også spray for å ha forsvarlig sikkerhet fanger, slik at de ikke er sprayet utilsiktet.
Best Pepper Spray; Den beste pepperspray bør ha 10% konsentrasjon av OC. Minste varme karakteren skal være 2 millioner SHU. Disse faktorene bidrar til å bygge den ønskede effekt på angriperen. Mange produserer tilbyr leppestift pepper spray i forskjellige farger som ser elegant og er lett kamuflert av det ser ut. Lipstick pepper spray kan enkelt deaktivere en angriper uten å forårsake noen permanent skade. Lipstick pepper spray er tilgjengelig for $ 10 til $ 20.
Du bør øve deg på en pepperspray slik at du kan klare det med letthet, da i en vanskelig situasjon. Lipstick pepperspray bidrar til å bygge tillit til deg og holder deg klar, når du står overfor fare. Dette verdt investeringen vil ikke bare bidra til å redde livet ditt, men lære en smertefull lærepenge for lovbryteren også.