Utforme en Deck - Hvordan Design en Deck

Et dekk bidrar til å utnytte din gårdsplass. Det kan tjene ulike formål fra underholde dine gjester til en plass hvor du kan nyte sammen med barna. Et hus beliggende i åssiden vil fungere som den perfekte visningen for dekk din. Utformingen av dekket bør utfylle huset ditt så vel som med tilstøtende verftet.
Plassering av Deck; Beslutningen om posisjonen til dekk eller på siden av huset dekket vil bli bygget er viktig. Noen foretrekker det på baksiden av huset, og andre vil ha det på siden av huset. Du kan også gjøre dekket en frittstående en, vekk fra huset. Været er en annen faktor som må tas til behandling samtidig som denne beslutningen. Et nordvendt dekk er bundet til å motta mye mindre sollys sammenlignet med en sørvendt dekk. Ulempen med nordvendte dekk er at det vil komme chill vind i løpet av våren eller høsten, mens en sydvendt dekk vil få alle sommervarmen hele dagen. Når formålet med dekket er å underholde vennene dine med måltider, bør du dekk være knyttet til kjøkken eller spisestue.
Samlet Design av Deck, størrelse og stil på dekk avhenger av dine behov. Folk ofte holde størrelsen på dekket så stor som det største rommet i huset, eller tilsvarende størrelsen på stuen. Dekk bør plasseres på en slik måte at innendørs utendørs overgangen vil bli enklere. Vanligvis er det en inngang fra dekk til hjemmet innsiden og to innfallsporter til tilgang verftet. Hvis du må installere en ny dør i huset ditt for dekket, gjør det før byggingen av dekket. Sliding glass dører eller franske dører er den beste for dette formålet, som du får en fin utsikt. Rekkverk av dekket må være bygget for å gi trygghet særlig for barna. Du kan dekorere dekket ved å sette opp potteplanter rundt kantene. Det kan gi en følelse av å bo nærmere naturen. Plantene er valgt for dekket skal utfylle planter av den tilstøtende hagen, hvis noen. Du kan også bruke tilbehør som arbors der vinstokkene er dyrket slik at dekket er beskyttet mot ekstremvær.
Utforme en Deck for Dinners, Hvis du liker å utnytte dekk for bespisning formål, vil dens midtpunkt være tabellene som du kommer til å legge ut. Størrelsen på bordet vil bli bestemt av antall personer som du har til å imøtekomme. For noen få nære venner, er et lite fasjonabelt bistro bord nok. Mens, for store forsamlinger, vil et stort trebord med utvidelser være det riktige valget. Patio paraplyer med attraktive mønstre og størrelser er tilgjengelige i markedet, og du må inkludere dem i kortstokken design. Materialene av disse paraplyer kan bli aluminium, tre eller den enkle lerretet.
Utforme en Deck for partene; Du kan invitere alle dine venner og har en utendørs fest med dem på dekket. Du må gjøre sitteplasser ordninger, disse kan være innebygde også. Hvis partiet er i kvelden du må lage ordninger for brannen. For dette, kan du holde et utendørs peis å oppnå følelsen av et bål. Ellers er terrassevarmeren mer praktisk måte å gjøre dekket komfortabel. For en dagtid fest utendørs fan vil gi en lettelse til dine gjester fra utsiden varmen. Du må også sørge for en utendørs bar på dekket. Om nødvendig kan du ha en grill også, for å lage mat.
Utforme en Deck for Kids, Deck er et sted hvor barna kan ha moro av utendørs. De kan leke med sine leker, gjøre noe maling og bo nær naturen. Velg patio møbler som er barnevennlige. Den må ha en egnet lagringsplass for lekene. Du kan holde en værbestandig LCD TV eller full lyd system for underholdning deres. Du kan sette opp divan å la dem nyte opplevelsen av å sove under stjernene som i en leir. Jeg er sikker på at barna vil like dette mye.
Håper ideer om hvordan å designe et dekk som jeg har delt med deg vil være nyttig for deg. Jeg forventer at din erfaring med design av en kortstokk, vil en interessant også.