Cement Board Installasjon - Montering Sement styret

En sement bord er en ideell løsning for å tjene som en vanntetthet base for keramiske fliser på gulv og vegger. Det hjelper også i å støtte overliggende fliser, og dermed øke sin holdbarhet. I prosessen med å lage sement bord, sement og glass fiber er kombinert i et bestemt forhold, slik som å danne en ½ tommers eller ¼ tomme tykk solid bord. Tynne sement bord ark er også tilgjengelig for bruk i bøying flater. Størrelsen av sement Platene kan enten 4 x 8 fot ark eller 3 x 5 fot ark.
Hvis du planlegger å fornye gulvet eller veggene med keramiske fliser, kan du vurdere å installere sement brett under flisene for lengre holdbarhet. Som per anmeldelser, sement boards tilby mer resistivitet til vann råtner i forhold til vanntett gipsplater. De er svært tolerant til mugg og mugg vekst, selv etter langvarig eksponering for fukt og vann. La oss ta en titt på trinn-for-trinn prosedyre for sement bord installasjon.
Retningslinjer for Installere Cement Boards
Som allerede nevnt, kan sement brett brukes som base for både gulv og vegger. Noen huseiere foretrekker installerer sement kommunikasjonstjenester som en utvendig etterbehandling for å beskytte sine hjem mot tøffe miljøforhold. For installasjon av sement boards, bør undergulvet platene og sikret skikkelig. Det er best å installere sement Backer boards over en kryssfiner sub gulv. Mens installere sement styrene i veggene, bør de være spikret til studs direkte for bedre sikring.
En av de største hindrene for installasjon av sement styrene er transport av styrene og klippe dem til passende størrelse, som de er ganske tunge. Ifølge dimensjonene i gulv eller vegger som du planlegger å installere og størrelsen på styrene, beregne antall styrer og merke dem for å kutte. Pass på at du la det være 1 / 4 tommers - 1 / 8 tommer mellom to planker. Enkelt sagt, ikke plassere to sement bord ved siden av hverandre.
Når du merker dimensjonene riktig, kan du begynne å klippe sementen styrene tilsvarende. Siden sement platene er tykke og harde, skjæring skal gjøres med HM-tipped verktøy eller sirkelsager. Du kan gjøre bruk av gamle sager for skjæring med myke kanter og en meisel for å lage hull. I tillegg bør pre boring for skruer og festeanordninger gjøres før montering av sement styrene. Kapping av styrer og boring av hull generere masse sagspon. Derfor kan du fullføre disse oppgavene ute, men pass på å ha på seg en maske mens du gjør dette.
Når du er ferdig med å kutte av sement styrer og boring av hull, kan du starte installasjonen av sement styrene. Først av alt, gjør en tynn-sett flis mørtel ved å blande pulver med latex tilsetning i henhold til retningslinjene fra produsenten. Et alternativ av tynne-set mørtel preparat kjøpe forhåndsblandet type. Påfør et lag med tynn-set mørtel på overflaten som du planlegger å installere sement boards. Du kan spre mørtelen jevnt ved hjelp av en tannsparkel.
Det neste trinnet er å installere sement styrene over mørtel sengen. Legg sement kommunikasjonstjenester som per planlegge, etterlot et mellomrom mellom to planker. Du kan begynne å legge platene fra midten og gå utover. Fest sement styrene ved å feste med sement bord skruer i pre boret hullene. Sørg for at platene er tett festet til underliggende sub gulvet. Fest skruene slik at hodene ikke stikker over overflaten på kortet. For dekker sømmene, kan du søke søm tape.
Dette er en kort veiledning om hvordan du installerer sement Backer boards. Selv om den første prisen for sement bord installasjon er dyrere enn andre impregnering baser, varer det vanligvis i mange tiår.