Transplantasjonen Oak Trær

Eiketreet er utvilsomt kongen av din hage. Den sterke gammelt tre, den kongelige utseende, måten den står som en monark i all sin prakt sesong etter sesong, år etter år. Hjem for mange fugler og en oase for deg etter en lang dag med å spille softball. Det er så mange minner i den eiketre. Anta nå at du flytter til annet område, kan du la alle de fantastiske minnene gå? Kan du forlate din elskede eik?
Så hvorfor ikke gå for omplanting eiketre? Som du vil flytte alle ting fra den gamle plassen til den nye, kan du også flytte eik med deg. Hvordan? Eiketre transplantasjon er svaret!
Hvordan Transplant en Oak Tree
Et eiketre er generelt ganske vanskelig å flytte. Forholdsvis, er en pin eik eller rød eik enklere å transplantere. Jo yngre treet, jo lettere blir det å transplantere det. Generelt, kan trær yngre enn 60 år bli transplantert vellykket.
Utarbeidelse, men fremgangsmåten for omplanting eiketrær starter om våren. Før du kan transplantasjon eika, må du først beskjære røttene. Spaden et hull rundt omkretsen av treet og starte beskjæring røttene. Årsakene bak dette er at et eiketre først, behov for å dyrke nye røttene nærmere til stammen av treet. Dette vil gjøre det enklere å transplantere eika. Ellers, mens omplanting eika, vil treet ende opp mister mye av sine røtter. I perioden våren, bør vi fortsette beskjæring røttene og fremme vekst av nye røtter, nærmere og nærmere eika i bagasjerommet. Vi kan hjelpe rotvekst langs ved å gi treet high-fosfor mat. Dette vil stimulere veksten av røtter.
The New Spot; Den beste tiden å transplantere treet er i siste del av sommeren og tidlig høst. De sier at et tre dør på høsten, og begynner et nytt liv om våren, og slik at eik også kan også starte på nytt i sine nye omgivelser ved vår tid. Før du tar ut tre av sine gamle spot, er det viktig å få den nye plassen klar. Finn et fint romslig sted for treet. Grav et hull med samme parametrene som det gamle stedet, slik at treet føler seg hjemme. Pass på at hullet ikke er for bred og like dypt som det var før. Fyll hullet med hage jord eller mulch. Hvis hullet er dypere, kan det ta treet litt tid å få sine røtter i og fikse seg selv. Denne gangen kan vise seg å være dødelig for treet. Jo før du kan fullføre transplantere eika, jo bedre er sjansene for overlevelse. Pass på at stedet er skadedyr og sopp-free. Det siste treet ønsker er sitt nye hus å allerede være opptatt av sine fiender.
Pick Up, Put Down; Start grave rundt treet. Størrelse opp eik for å avgjøre hvor mye lenger fra treet du må grave, husk å ikke skade røttene. Mens graving, prøve å se om treet kan lett rykket ut. Hvis ikke, ikke bruk unødig kraft. Fortsett graving. Når treet er fjernet, binder opp en stor plastpose over røttene. Transportere eik til sin nye destinasjon og fjerne posen uten rykninger eller forårsaker skade på røttene. Senk treet inn i sitt nye hjem.
Forholdsregler; De første dagene er svært avgjørende. På grunn av den sesongen, kan det hende du ser ingen tegn til liv på nytt tre til våren. Ikke bli motløs. Tendens til den som om den var levende. Jeg er sikker på at det må være. Fortsett vanning og legge kompost til det til du er sikker på at røttene er vant til sitt nye økosystem og treet kan klare seg selv. Beskjære et par av de nederste greinene. Dette gjøres av den enkle grunn at treet vil kreve mindre energi til å vokse tilbake hvis det var mindre. Fortsett å legge gressmalingsklaffen og gjødsel.
Et eiketre er stolte av stedet, og fortjener all den kjærlighet og oppmerksomhet du kan gi det! Transplantasjonen eiketrær er ikke noe veldig vanskelig, men riktig omsorg må tas mens de gjør det. Og hva er bedre enn å ha din favoritt eik tilbake med deg igjen på den nye plassen!