Long frisyrer for menn

Axl Rose's lange låser gjort mange kvinner er på vei! For denne rockestjerne, ble de lange, rette frisyre en viktig del av hans personlighet. Den tidløse appell av denne frisyre fått mange til å følge hans vei. I dag, menn frisyrer er ikke lenger bare om korte frisyrer som mannskap kutt. Mennene i dag er Shedding sine hemninger og flaunting langt hår i flott stil! Menn frisyrer er å få enda mer varmere ved minutt. Dette er synlig fra de ulike typer ser sett på moten rullebaner. Les om disse ideene for lange frisyrer for menn og prøve noe spennende for denne sesongen.
Long frisyrer for menn:
Beautiful Braids:; Hair flettene er super hot og ser perfekt på menn og kvinner. Det finnes mange forskjellige typer hår braids menn kan velge. Denne type frisyre er i utgangspunktet av afroamerikansk opprinnelse. Styling dette ser kan vise seg å være litt komplisert. Men med profesjonell hjelp, kan du være trygg på at du har en flott frisyre å forårsake en flutter blant kvinner spesielt. Blant alle de forskjellige typer hår fletter, cornrows er ganske allsidig. Cornrows er vevd svært nær hodebunnen, og man kan velge geometrisk design eller bølger, avhengig av erfaring og dyktighet av frisør. For denne frisyre, velger du en snerten design for håret fletter og sikre håret med et fargerikt band.
Deadly Dreadlocks:; Deadly dreadlocks er forskjellig fra hår fletter og sport dette utseendet du vil trenge for å opprettholde skulder lengde hår. Teksturen og formen på dreadlocks kan kontrolleres naturlig. Bob Marley er en av de mest fremtredende sangere som forbrutt denne frisyren. Dette ble hans varemerke utseende. Dreadlocks er lite vedlikehold. Hair er vridd eller backcombed å oppnå denne effekten, avhengig av stylist. Håret må også vokse naturlig for denne looken. Imidlertid er denne typen ser litt uflidd og kan ikke finnes egnet i den profesjonelle verden.
Emo frisyrer:; Emo, en forkortelse for emosjonell, handler om en individualistisk utseende. Emo ser er på lik linje med punk frisyrer. Men i en emo frisyre, kan du prøve forskjellige lengder og lag. For eksempel tråder håret på forsiden kan holdes lenger enn rygglengde. Else, kan menn selv velge smell. For å få fullstendig emo utseendet, hårstrå må også være stripete i lyse farger. Stylingen bør gjøres med tanke på formen på ansiktet og personlighet.
Long Shag frisyrer:; Shag frisyrer er populært mellom menn og kvinner. Et slikt utseende er ment for de som ikke egentlig har tid til vedlikehold. Shag frisyrer er veldig stilig og ganske lett å vedlikeholde, og en god stylist vil gi deg mange varianter. Long shag frisyrer som regel innebære to lag. Denne frisyren er også bedre egnet for menn med rett hår. Menn med krøllete hårstrå kan få det rettet med et hår Rettetang. Legg til litt farge for å lage en stil uttalelse!
Disse lange frisyrer for menn kan se svært tiltalende når kombinert med den rette holdningen. Så, er du klar for en makeover?