Hvordan Trim en Beard

Menn tenker på vokser skjegget for en rekke årsaker. Noen ønsker å se ut som Russel Crowe gjorde i Gladiator, andre ønsker å imponere damene, mens noen få menn ha skjegg å bare unngå hodepine av barbering sitt ansikts hår. Hvis du er en mann som ønsker å se tøffe, maskuline og så glatt som James Bond, kan du tenke på å vokse et skjegg (uavhengig av det faktum at Bond aldri vokste skjegg!). Men trimming den og holde den i god form er like viktig. Nå hvorfor er det slik? Vel, trimme skjegget ditt regelmessig og ta godt vare på det er viktig bare fordi, en loslitt og dårlig vedlikeholdt skjegg vil få deg til å se ut som en annen type "Bond" ... en landstryker. Derfor, på dette notatet, her er hvordan å trimme skjegg og holde den i god form.
Hvordan Trim en Beard; Enkelt sagt, er det to riktige måter å trimme skjegget:; Ved hjelp av en saks, bruke en skjeggtrimmer. , Avhengig av type skjegget stil som du ønsker å beholde, kan du velge en av disse to metodene. Vi vil nå ta en titt på begge disse metodene.
Trimming en Beard Bruk saks, det første, må du ha følgende elementer for hånden:; et par barberer saks, en middels lengde wide-tannet kam, en liten fintannet kam, en rektangulær stort speil (en normal en vil også do). ; Du må ideelt vaske skjegget før du trimme den. Hvis du har det travelt, kan du velge å vaske det med vanlig såpe, eller annet du kan shampoo og tilstanden den med en mild shampoo og balsam. I tilfelle du ikke visste det, sjamponering og condition skjegget er en viktig del av ansikts hudpleie for menn. Klapp skjegget tørre før du fortsetter med trimming den. Vanligvis saksen brukes for mindre trimming og justeringer. Hvis du har en tykk og tung skjegg, da sakser være til hjelp for deg bare hvis du vil trimme den marginalt, eller hvis du ønsker å bli kvitt noen bortkommen hår. Kjør wide-tannet kam gjennom skjegget langs lengden av håret dvs. i retning av hår vekst. Dette vil hjelpe i å fjerne sammenfiltrede hår, hvis noen. For å få til symmetri, bør du avslutte trimme skjegget på den ene siden av ansiktet dvs. enten kinnet, før du går videre til den andre siden. Starter fra like under øret, trim bare håret som du ser over overflaten på kammen. Sakte kjører kammen nedover sidene av ansiktet og fortsette trimming på en ensartet måte. Stopp når du når bunnen av haken din. Sjekk ansiktet ditt i speilet og se om du har trimmet nok. Hvis du føler at du trenger å trimme den litt mer, gjentar trinnet ovenfor. Når du er fornøyd med resultatet, følger de samme trinnene for å trimme skjegget på den andre siden av ansiktet.
Hvordan Riktig Trim en Beard ved hjelp av en Skjeggtrimmer; A skjegg trimmer er ofte en praktisk måte å trimme skjegg, spesielt hvis du finner kammen og saks metode for å være for tungvint eller utilfredsstillende. Få tak i en god kvalitet skjegg og bart trimmer som har flere blader og som inneholder funksjoner for ulike nivåer av trimming. Gå gjennom bruksanvisningen til grundig forstå hva slags blad er egnet for hva lengde og stil på skjegg. Når du vet hva bladet er egnet for formålet ditt, feste den til skjegget trimmeren. Vask og tørk skjegget før du begynner å trimme den. Kjør en kam gjennom skjegget for å fjerne eventuelle floker. Nå, slå på skjeggtrimmeren og fra basen av øret, kjøre den sakte nedover siden av ansiktet ditt til du kommer til bunnen av haken din. Når du er fornøyd med utfallet, gjenta det samme på det andre kinnet til. Til slutt, bruk en saks og fintannet kam for å trimme barten, om nødvendig.
Dette var alt om hvordan å trimme skjegget hjemme. Heldigvis, trendy skjegg er på moten når det gjelder moderne menns mote. Til nytte for deg, her er noen skjegg stiler for menn sammen med noen skjegg grooming tips. Hvis du ønsker å prøve ut noen nye og innovative skjegg stiler, bør du ideelt sett vurdere å få det gjort på en profesjonell menn salong, for å sikre at du ikke rote det opp på egen hånd.