1970-Fashion Trends

Fashion for noen er ikke annet enn noen klær mens noen følger moten som en religion! Iført de siste trendene er et must for fashionistas! Hva var "i" foregående år synes passé året etter. Fashionistas over hele kloden har derfor skap fullstappet med siste mote klær, i et forsøk på å holde tritt med de nyeste trendene. Hvor ofte har vi guffawed på en person sier, "Oh! Det er så gammeldags! Men lite gjør man vet, har trendene i dag funnet "inspirasjon" fra trender i den eldre generasjonen. Dette er rett og slett grunnen til at vi ser så mange plagg å lage en komme tilbake på rampene!
Har du noen gang lurt på hva som var de trendene som i de tidligere årene? 1970 var en interessant periode i mote som så mange trender, som igjen ganske merke i moteverdenen. Om det er disco utseende eller det brede bell-bottoms, hadde 1970 motetrender alt! Ta en titt inn i mote trender og hva slags klær slitt i 1970.
1970 Fashion Trends: Vel, har en ting som har vært en felles faktor i moteverdenen gjennom årene vært den stadig populære jeans. Populariteten til denim jeans er noe man er veldig godt klar over. Jeans med frynsete kanter var ganske mye i etterspørselen. Bena var generelt blusset mot bunnen som ble kjent som bell-bottoms. De hipsters som er et fast innslag kosthold blant ungdom i dag, var populære på 1970-tallet. Bortsett fra dette, var brodert jeans eller de med metallpynt anses å være virkelig haute. Det var mange andre som valgt for high-innsnevrede jeans.
1970 var også en tid da diskotek vunnet popularitet. Som nattklubber dukket opp på scenen, det gjorde behovet for folk som elsket å danse (eller bare være en del av dansegulvet) slitasje glitrende og glamorøse ting å imponere klubbgjengere. Dermed kom innføringen av Lycra og klær laget med dette materialet ble raskt plukket opp fra hyllene. Lycra blanding klær gear ble foretrukket som man kunne prøve forskjellig utseende med skinnende materialer som skilte seg ut under disco lysene. Sexy og stilig hotpants, jumpsuits, grime halser og klengete stoffer var noen av de mest kjente mote trender på 1970-tallet. Granny kjoler som var lange kjoler med høy hals ble også i etterspørselen i denne perioden.
Hippie utseende som begynte på 1960-tallet fortsatte å lage en vifte selv på 1970-tallet. Loud farger og tilbehør som sported freden symbolet ble båret av menn og kvinner.
Når vi snakker om 1970-tallet mote trender, hvordan kan vi glemme vakker og nydelig skjørt? Skjørt generelt nådde anklene og var slitt med plattform hæler. I løpet av midten av 70-tallet derimot, ble lengden redusert, dermed vei for mikro minis. Mens eldste rynket pannen over disse korte skjørt, hadde menn ingen grunn til å klage! Bonden ser også funnet mange tilhengere i løpet av 1970-tallet. Kvinner elsket iført løse bonde topper med skjørt som brennes ut eller ble laget av nivåer.
Menn elsket iført drakter med slagord. Den sporty utseende var synlig med menn velger for T-skjorter i sprø farger. Mens noen foretrakk å kle seg ut som sport stjerner, valgte noen å følge punk utseende. Dette banet vei for revet skinn jakker slitt med slitt denim jeans. Punk mote dermed klart å påvirke sinnene til mange unge menn som slike grupper hadde også sin egen tro og regler.
Dette var noen av mote-trenden fra 1970-tallet. Selv i dag, fortsetter slik moteriktige klær gear fortsatt å finne en plass i mange garderober. Selv om, holde trender skiftende, noen ting er definitivt kommet for å bli.