Hvordan å fikse et Dryppende tappekran

Dryppende og utette kraner og dusjhoder er den verste husholdningen problemet som irriterer alle sammen med svinn av vann. For de av dere som ønsker å lære hvordan å fikse en dryppende kran, er det nødvendig å finne ut det nøyaktige skadede området. I utgangspunktet er en dryppende kran skiltet at kranen er slitt ut og det er nødvendig for å skiftes ut eller fast. Eksakt armatur reparere instruksjoner kan følges når man får vite hvilken del av kranen trenger reparasjon.
Dryppende kran kan være forårsaket skyldes tre hovedgrunner - revet gummiskiven, utslitt ventil tråder eller vaskemaskinen skruer. Heldigvis trenger kraner ikke har mange bevegelige deler og har mindre kompliserte design. Les mer på tappekran reparasjon instruksjoner.
Fikse en Dryppende Kraner; Material Påkrevd
Slip joint tang, Penetrerende olje eller fett og fugemasse, New skiver, en fille, skrutrekkere, O ring og patron; A lommekniven og umbraconøkkel, Prosedyre, Klipp av de viktigste vannforsyningen som gir vann til hele husholdningen. Etter kutting av vanntilførselen, fjerne kranen håndtaket og la ut alt vannet fra den. , Nå kan du fjerne ventilen stammen ved hjelp av slip joint tang. For dette, slår ventilen stammen på samme måte som du slår på kranen nob å få vann. Nederst på ventilen stammen finner du gummiskiven. ; Nøye følge tilstanden i vaskemaskinen for å se om det må skiftes eller problemet ligger andre steder. Bruk skrutrekker til å fjerne skive fra ventilen stammen, bruker fett også. ; Når du tar ut skive fra ventilen stammen, pass på at du ikke forårsake noen skade på metall bunn av ventilen stammen. Ved skade ventilen stammen kanskje trenger å få erstattet, noe som igjen kan bli kostbart. ; Sjekk for skade som kan ha forårsaket til ventilen setet som er på bunnen av kranen. Fjern ventilsetet ved hjelp av umbraconøkkel (flytte det i mot urviseren) og installere den nye ventilen setet ved hjelp av skrutrekkeren. ; Når du erstatte ventilsetet nøye, bør du skifte alle de andre skadede deler nemlig - skiven, ventilen stammen og muligens kranen håndtaket også. Når du lærer hvordan du kan fikse en dryppende kran bad da bør du skifte skiver av både varmt og kaldt vann som et forebyggende tiltak. Les videre mer å vite hvordan å fikse en lekker dusjbatteri.
Når det gjelder å lære hvordan å fikse en dryppende kran delta, kan du også kjøpe deltaet merkevaren reparasjonssett og følg instruksjonene ovenfor. Du kan bruke eddik til å rydde opp i erstatninger, og deretter installere dem. Når det gjelder å lære hvordan å fikse en dryppende kran bad, må du la tetningsmidler og fett tørke seg helt. Slå på vann og se om vannet drypper problemet vedvarer. Hvis problemet vedvarer, så er det en mer seriøs rørlegger problem og det er på tide å kalle en profesjonell.
Så, var dette alt om hvordan du fikse en dryppende kran. Var ikke så lett? Jeg er sikker på at du vil kunne bruke instruksjonene for å fikse den dryppende kranen av huset ditt.