Romantisk Kompatibilitet Basert på navn

Er du den typen som tror på planetposisjoner når det gjelder forhold? Eller har du ofte følge ditt hjerte? Horoskop, håndflaten lesing, astrologi, bruk av birthstones etc. er noen av de grunnleggende metodene som mennesker håper å få et glimt av fremtiden. Romantic kompatibilitet er ofte gauged med hjelp av disse horoskoper og astrologiske spådommer. Høytidelige astrologer beklage seg og mumle om 'farene som er svever rundt denne år' og hvordan neste årene ville være virkelig vanskelig. (Vel, Mr. Astrolog, om livet kunne være et slikt cakewalk, ville hver og en av oss har vært fornøyd hver eneste dag!)
Girls helle over bøker basert på astrologiske tegn som drøftet kompatibilitetsproblemer er alltid en vanlig syn i klasserom. Jeg husker ofte gruppen min prøver ut ulike romantiske kompatibilitet kombinasjonen basert på navn. Hver bokstav hadde en bestemt mening og jenter tok disse betyr nesten bokstavelig talt å vite om deres framtidige "mann"! Når jeg tenker på de dagene, jeg bare latter for meg selv om disse påfunn.
I nyere tid, er numerologi også få oppmerksomhet for å utlede kompatibilitet mellom par i ferd med å knytte knute. Kan matematikk og tall brukes til å måle forhold av hjertet? (Og jeg trodde kjærlighet var alt om kjemi!) Det er mange som vil holde seg til disse metodene for å forstå kjærligheten kompatibilitet mellom par. Hver alfabet navnet betegner et bestemt tall, som igjen kan beregnes å oppdage kompatibiliteten til paret. Hvis dette skulle danne grunnlaget for et forhold, ville vårt navn påvirker våre personlighet og senere, vår kjærlighet livet?
Vel hvis du tar en titt på nettet, er du nødt til å komme over mange nettsider med 'love kalkulatorer "og mange slike forskjellige måter å kjenne den romantiske kompatibilitet basert på navn. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn ditt navn og din kjære's også. Med få klikk kan du ha den kjærlighet beregningen på tuppen av fingrene! Det er virkelig utrolig hvordan teknologi kan brukes til diktere hvem vi bør elske og hvem vi bør unngå. Men så, er dette alt virkelig verdt det?
Ville du dumpe kjæresten din hvis du skjønte du i utgangspunktet ikke har en høy score for slike kompatibilitet tester? Eller ville du spurt henne til å skifte navn? Et navn er en individuell identitet og endre et navn ville ikke helt løse dine problemer. Dessuten er ekteskapet et helt annet ball spillet og dette er noe du som par, må jobbe upon!
Kjærlighet og romantikk er den viktigste essensen av livet, og selv om det er sterk troende av astrologi og numerologi, ville det være lurt å unngå en fullstendig avhengighet av disse metodene. Vi bør være bekymret for våre nåværende og gjøre ting fungerer for oss i stedet for hele tiden å tenke på fremtiden. Det er helt opp til den enkelte om de ønsker å ty til numerologi eller astrologi å vite detaljer knyttet til forholdet problemer. Men, hvis du jobber mot et grunnleggende sterkt fundament, ville fremtiden åpenbart ser lyst! Livet er mer om nyter reisen snarere enn fretting om reisemålet.