Typer Perfume

I oldtiden oppdaget egypterne teknikken med å lage parfyme. Senere, laget perserne og romerne forskjellige parfymer etter mye forskning. I artikkelen nedenfor, la oss studere noen parfyme typer i detalj.
Important Parfyme Types, Eau de Parfum, Esprit de Parfum, Köln, eau de cologne and Eau de Toilette er prominent parfyme typer tilgjengelig i verdensmarkedet.
Eau de Parfum, Eau de Parfum er den mest foretrukne og brukte parfyme. Innholdet av parfyme kraftfôr i denne parfyme er 7-15%. Dette parfyme gir en duft som varer lenge. Eau de Parfum er billigere enn parfyme som Extrait parfyme. I juli 2009 er parfyme gigantiske Bvlgari planlegger å lansere deres Blv Eau de Parfum II som er en helt ny parfyme eksklusivt for kvinner. This parfyme er ideen om Jacques Cavallier. Det vil være tilgjengelig på 30, 50 og 75 ml kvanta. Modell Laetitia Casta er helt ambassadør av denne parfyme merkevare. Prisen på 50 ml parfyme er US $ 68.
Esprit de Parfum, Esprit de Parfum er en refill utgave av den kjente Poison merke Dior. Flaske parfyme er kompakt og attraktiv. Dette er en dyr parfyme og kan koste deg rundt US $ 130.
Eau de Cologne, Eau de Cologne parfyme ble først lansert i en by som heter Köln i Tyskland i 1709. Giovanni Maria Farina var oppfinneren. Både menn og kvinner bruker dette luksuriøse produktet. Eau de Cologne består av oljer av mange frukter som lime, mandarin, appelsin og sitron sammen med 85% fortynnet etanol. Konsentrasjonen av olje i denne parfymen er bare 5%. Napoleon var veldig glad i denne parfyme. This parfyme feiret sin 300-årsdag i år. Nå en dager, er det markedsføres under navnet 4711. Dette parfyme har en tilstedeværelse i 75 land. En velstående industrimann familie kalt Muehlens fra Köln solgte parfyme virksomheten til tyske Wella aksjeselskap i 1994. Kosmetikk store Procter and Gamble kjøpte selskapet i 2003 og de solgte den til Maeurer og Wirtz i 2007. Prisklasse for Eau de Cologne Spray 2.5 er US $ 25 til US $ 80.
Eau de Toilette, The parfyme konsentrasjonen Eau de Toilette mellom 1-6%. Prisen for en 60ml Eau de toalett spray er £ 17. Dette er en avansert parfyme meste foretrukket av kjendiser og velstående samfunn.
Dyrt designer og kjendis parfymer, Carolina Herrera, Calvin Klein, Dolce Gabbana, Azzaro, Nina Ricci er noen designer parfymer tilgjengelig på markedet. Mange kjendiser som Sarah Jessica Parker, Amitabh Bachchan, har David Beckham introduserte sine egne parfymer i samarbeid med multinasjonale selskaper. Disse parfyme i hovedsak rettet mot formuende privatpersoner.
Parfymer for kvinner, Prada by Prada er en parfyme for kvinner i aldersgruppen 35 til 60 år. Det er prisklasse er mellom US $ 50 til US $ 110. Pink sukker av Aquolina er ideelt for unge jenter. Dette er en forholdsvis billig parfyme kostet mellom US $ 20 til NOK 45. Den har en myk og ungdommelig duft. Princess av Vera Wang er elsket av tenåringsjenter. Det er priset mellom US $ 40 til US $ 60. Det er mange flere typer parfyme for damer.
Kategorier av Parfymer, Fruktig, Green, Aquatic, Citrus og Gourmand er de grunnleggende kategorier som dagens moderne parfymer er inkludert. Fruktig kategorien inneholder parfymer med duft av frukter som mango, fersken og solbær. Green kategorien består av lys og agurk som parfyme. Aquatic kategorien inneholder parfyme som brukes av både menn-og kvinner. Dune, tilhører ett Dior produkt til denne kategorien. Gourmand parfymer inneholder syntetiske produkter. Angel faller inn under denne kategorien.
Fragrance Notater i Parfymer; Det er tre duft notater i alle parfymer-top note, midt notat og basen notat. Toppen merke består av små molekylene som tar svært mindre tid til fordamping. Den øverste notat skaper et godt inntrykk i hodet til mennesker på grunn av friskhet sin. Det er oppdaget for rundt tiende minutt. I midten notatet, molekyler trenger mer tid til å fordampe enn toppen notatet. Den inneholder lukten av blomster og varer i ca en halv time. Det er også referert til som hjerte notat. I basen notat, molekyler ta lengst fordampe. Det tar 30 til 60 minutter for base notatet å merkes. En parfyme får sin karakteristiske lukt med en kombinasjon av midt notat og base notat.
Parfyme utvalget kan være svært vanskelig til tider. Man bør konsultere en kunnskapsrik person om nødvendig. Vi bør være klart om våre liker og ikke liker. En parfyme duft med en fin gjør en flott stiluttrykk. Parfymer blir ofte brukt som gaver.