Bad Painting Ideer

Mens velge riktig farge til maling badet vegger, er det noen faktorer som bør holdes i sinn. Som fargen skal være i samsvar med resten av badet innredning. Det skal ikke bare passer inn i badet fliser eller bad gulv, men også med bad forfengelighet, tilbehør som skap, håndklær, tepper, dusjforheng, osv. Andre ting som er tatt hensyn til badet maleriet ideene er badet størrelse, og hvis badet skal brukes av barn eller voksne.
Bad Painting tips og ideer
Som badet får dampende, temperaturen endres svært ofte. Så du bør velge en maling som tåler denne typen variasjon i temperatur. For å forhindre alt fra å komme fast på do murene, velg en lakk med blank eller silkematt overflate som de er lett for rengjøringen. Primer strøk er nyttige i å holde unna veksten av mugg på badet vegger. Derfor er det bedre om du bruker primer før påføring av malingen. Du bør omfatte halve vegg med fliser og resten skal males. Du kan opprette en ny mønster ved male baderomsfliser med samme farger som vegg maling. Maleri badet taket med en mørkere farge enn veggene gjør det mulig å gi en lun stemning på badet design.
Creative Ideer for Painting baderom
Du kan bruke dine kunstneriske evner, mens maling av badet. Du kan tegne ulike stiler av veggmaleriene eller vegg kunst, og fyller dem opp med egnet farger. Du kan eksperimentere med ulike stencil mønster som blomster, dyr, tegneserier helter, eller noen geometriske mønstre som bad veggmaleri ideer. Det er noen svært enkle faux maleteknikker som ragging, snyltende, og glass som kan gi en helt annen effekt på badet. Snyltende faktisk hjelper med å skape temabasert ideer for male et bad. Anta du ønsker en seaside tema for badet, kan dette gjøres effektivt ved å påføre veggene med naturlige farger som blått, grønt, gult, etc.
Små Bad Painting Ideer
I et lite bad, i nyanser av malingen brukes på veggene bør alltid være lettere enn flisene slik at den ser større. I motsatt veggene i badet er malt i to ulike nyanser av samme farge, vil du finne at rommet ser langt mer større enn den faktiske størrelsen. Når størrelsen av badet er liten, er det alltid lurt å velge noen lyse farger liker pasteller, hvite, osv. Hvis du føler disse fargene å være kjedelig, dekker halve vegg med lyse fliser og maling resten av veggen med noen dristige farger du ønsker deg. For å få mer oppmerksomhet mot tak av et lite bad, kan du male den med vertikale striper som pleier å øke takhøyden.
Kids Bad Painting Ideer
Stort sett, gjøre barna ikke liker deres badet. Derfor, hvis du gjør noen forsøk på å gjøre badet ser ut som en morsom og spennende sted med rett type maling, vil de elsker å være på plass. Bruk fet og lyse farger som gult, oransje, etc., for ungene badet. Selv en myk blå farge har en beroligende effekt. For en liten jente, kan et bad rosa farge maling gi en jenta mi preg på badet. Bruk rikelig med kunstverk til å pynte på badet for barn. Tegn figurer av krypdyr som skilpadder, frosker, valper og andre slike ting som vil tiltrekke dem mot badet. Opprette bobler på veggen er en annen ide som de fleste barn liker veldig mye.
Bruk av forskjellige maling ideer for badet er en enkleste måten å badet remodeling. Håper du likte badet maleri ideer som har vært diskutert her. Jeg er sikker på at maleriet ditt baderom med disse fantastiske ideene gjør opplevelsen fulle av moro og spenning, og da vil du faktisk ser frem til den tiden du skal tilbringe på ditt bad.