Hvor å Feilfri skifergulv

Skifer er en svært vanlig typen av rock og er ofte brukt i gulv og tak. Sammensatt av kvarts muskovitt, er skifer en finkornet, homogene, metamorfe og foliert rock. Den finnes i ulike nyanser fra grått til grønt. På grunn av dets egenskaper av å være en god elektrisk isolator og er brannsikkert, er det et opplagt valg på bygg anlegg og andre områder. Skifer er i utstrakt bruk med hensyn til interiør og eksteriør gulv, trapper, vegger, gangveier og så videre. Skiferen blir også brukt til taktekking, i form av skifer taktekking, som også kalles Takshingel og er installert av en Slater. Skifer er skadet av to ting, spalting og korn, noe som bidrar i å lage tynne plater av skifer.
Ved enkelte hjem, at de kommer som regel i enten målt fliser eller tilfeldige fliser med hensyn til gulv. Primært fargen på skifer er et resultat av fargen den inneholder, som noen ganger, bestemmer metode for hvordan du rengjør skifergulv. For eksempel er det en overflod av kloritt på et grønt skifer. Nå, rengjøring av skifer gulv regelmessig, er nødvendig for å unngå potensielle riper og bygge opp for smuss. Så her er hvordan du rengjør skifergulv.
Rengjøring av Slate etasjer
Materialer Trengte, The rekvisita du trenger til rengjøring ett skifer gulv er støv mopp, feiebrett, myk kost, bøtte, varmt vann, såpe, våt mopp, støvsuger og en nylon hånd børste.
Prosedyre; å begynne med, mopp your skifergulv med en ikke-oljebaserte støv mopp. Gjør det før mopping gulvet fuktig. Ikke flytt mopp, i frem og tilbake feier, flytte mopp på en enkelt retning. Bruke en myk stritter kost og støv pan, kast de innsamlede rusk og støv. Neste, har en bøtte fullt av rent, varmt vann og blande en liten mengde vaskemiddel i den. Dypp mopp i den og så før du vasker over gulvet, klem vannet ut av moppen. Deretter kjører moppen sakte over et område av gangen. Rengjør eller snarere mopp hele gulvet sånn. Forhindre noen fra å tråkke på det rengjorte området, til det tørker. Til slutt, sjekk for kjedelig streker og filmer på skifer og rene og vasker igjen, om nødvendig. Det var alt om hvordan du rengjør skifergulv
For å være mer presis, hvis du ønsker å rengjøre en skifer flis, følger du samme prosedyre, men husk at fordi disse skifer er porøse, må du forsegle dem. Her er noen tips og forholdsregler om hvordan du rengjør skifergulv.
Sikre deg god kvalitet støv mopp og som nevnt kjøpe en ikke-oljebasert en. Forutse trafikken, kan det være avgjørende å tørre mopp gulvet daglig. Finne dørmatter taktfullt utenfor område av skifer etasje vil være en god ide å sikre at folk rengjøre sine føtter grundig før du går på gulvet. Incase du har gummimatter, unngå å bruke dem i forbindelse med skifergulv, som gummien holder seg til gulvet og skader den. Hvis du har å støvsuge skifer gulvet, bruke det, men har en myk pensel vedlegg og ikke bang eller rykk av støvsuger på gulvet, da det kan forårsake riper og avskalling av gulvet.
Forståelse, Slik rent rulleblad gulvet var ikke en veldig vanskelig oppgave, eller var det? I utgangspunktet rengjøring ikke er en tøff oppgave, men opprettholde gulvet er det behov for mer nøyaktighet og konstant pleie.
På slutten av dagen, er rent ting som betyr noe, og derfor, rengjøre skifer gulvet av alle skitt!