Diamond Ring Innstillinger: Monter Innstillinger for Diamond Rings

Diamanter sies å være en kvinnes beste venn. De er symbolske om evig kjærlighet og engasjement og er begavet og presentert i ulike smykker former, som for eksempel diamant halskjeder, diamant øredobber, pendents, armbånd og ringer. Snakker om diamanter kan ta - opptil ett hele dagen og kan bli enda mer. Så, uten å kaste bort mere tid, la oss styre vår reise mot diamantringer og remontering.
Diamond Ring Innstillinger og Tegninger
Diamantring er en ultimate gave hvis du planlegger å presentere det til din kjære. De ulike diamant kutt og figurer er hemmeligheten bak deres popularitet, samt prisen. Diamant kutt at den ser mer attraktiv og tilgjengelige. Noen av Diamond kutte stiler er asscher kuttet, briljantslipte, prinsesse kutt, kutt trinn, steg kutt etc. Hver av disse kuttene har en unik skjønnhet og spesialpapir av sine egne.
Det er én ting som forbedrer utseendet på en diamant, og det er diamanten er innstillingen. Diamantene er satt i en hard metall, som vi alle vet, men slik det er angitt kan gjøre mye av forskjellen til sine beundrere, som er deg og meg. Velge riktig diamant innstilling er like viktig som å velge diamant selv. Diamant innstilling er som din stil uttalelse, representerer den din (bruker-) smak og personlighet. Innstilling gjør ingenting men forsterker skjønnhet av diamant din.
Remount Innstilling av Diamond Rings
If you have ett diamond ring already, many choices i hand. Remontering eksisterende diamantring er en fin måte å opprettholde diamant, for lengre tid og som også i en ny stil. Remontering diamant ringen kan gjøres av ulike grunner. Så, er når riktig tidspunkt å remount eksisterende diamantring?
Stylize: Når du vil få en ny design for din gamle diamant bryllup eller forlovelsesring, ved bevare diamant og skiftende dens montering stilen. ; Preservation: I perioder når du har en antikk eller vintage diamantring at du vil rydde opp og hjelpe den få tilbake sin gamle sjarm, så remontering er et godt alternativ. ; Fletting: Hvis du vil kombinere din gamle arvestykke diamant ring med den nye, da for å flette ringene remontering er kan komme i hendig. ; Repair: Repair er den mest åpenbare årsaken til remontering diamantringen. Gamle engasjement, bryllup og løfte ringer mister sin sjarm gjennom årene. Remontering disse diamantringer forynge dem og sikre deres lange liv også. ; Monter Stille Diamond Ring Designs
Når du bestemmer at det er riktig tid for diamant ring som skal monteres, er den første tingen du bør gjøre den perfekte design for remontering. Diamant ring innstilling er også referert til som montering av diamant. Montere fester diamant til metal av ringen bandet. Det finnes ulike diamantring design og nesten alle av dem kan brukes i remontering ett diamant ring. Følgende er remount innstillingene for diamant ringer:
Invisible Innstilling: I denne moderne typen av diamant ring innstillingen, er diamant holdt opp i ett metal kopp som er festet til ringen band, uten noe å holde eller dekker ansiktet av diamant. ; Prong Innstilling: Dette er den klassiske ring innstillingen, hvor metallet prongs hold diamant fra sin base. Reparering kreves meste ved slik innstillingen som prongs slites årene. ; Channel Innstilling: Hvis man har til å sette flere diamanter i en samme ring, for eksempel kombinere en arvestykke diamant med en ny diamant eller kombinere engasjement diamant med bryllupet diamant osv. Du kan gjøre alt, med denne innstillingen. Channel setting gir diamantene et unikt hindres utseende. ; Bezel Innstilling: Bezel beliggenheten gjør diamanten utseendet store, som i denne innstillingen metallet er pakket rundt diamanten. Denne innstillingen gjør at metallet til å holde diamanten sterkt. , Det er mange flere fasjonable diamantring tilgjengelige innstillinger, som flush innstilling og cluster innstilling, at du kan velge fra. Du kan også tilpasse diamant ringen og også forbedre utseendet til din diamant ring av din egen innovative diamant ring design.
Diamantring er verdsatt når som helst, men er presentert for de kjære bare på helt spesiell anledning. Denne uvurderlige gaven blir enda mer uvurderlige hvis levert med riktig TLC. Jeg håper dere likte mitt forslag til remount innstilling av diamantringer.