Ultrasonic Skadedyrkontroll enheter

Alle liker å bo i et hus som ren og fri for skadedyr. Skadedyr, være seg i form hos rotter, mus og kakerlakker, er uønsket besøkende i hus eller bygninger, som multipliserer stadig flere og forårsake myriade av kaos, uhygieniske forhold og mange helseproblemer.
Hva er en Ultrasonic skadedyrkontroll Device?
Ultralyd skadedyrbekjempelse enheter funksjonen ved å sende ut høy frekvens, kort bølgelengde lydbølger som skremme skadedyr. Disse lydene kan ikke høres av mennesker, men er hørbare for insekter og noen små pattedyr som gnagere. Disse insekter eller gnagere har antenner som har spesielle hår til å plukke opp disse høyfrekvente lydene. Ultralyd skadedyrbekjempelse benytter en ultrasonisk lyd noe som gjør slike skadedyr svært ubehagelig, desorientert, så mye at de ønsker å flykte vekk fra det. Som lys, disse lydbølger stoppe når de treffer et massivt område, derav ikke gi skadedyr mulighet til å gøymde bak veggen eller møbler eller et annet sted. Derfor bør disse enhetene alltid holdes nær sine tunneler.
Typene Ultrasonisk skadedyrkontroll enheter
Før du velger enheten, første du må identifisere hva slags skadedyr du har. Den ultrasoniske skadedyrbekjempelse enheter leveres i forskjellige frekvensområder og kan endres til ulik frekvens. ; Viatek Ultrasonic Pest Repeller: Den brukes for skadedyr som kakerlakker, mus og rotter. Det er en plug-in enhet med en enestående 100.000 timer brukervennlighet, og pærer som ikke trenger å byttes. Den fungerer også som en nattlampe, men bør ikke oppbevares i rommet hvor kjæledyr som hunder, katter, fugler, etc., bor. , Black & Decker EP1100: Det er en kraftig hørbar ultralyd skadedyrbekjempelse enhet som er best for store rom, og må holdes på et flatt underlag. Det hevder å fjerne skadedyr innen to uker, men det er tilrådelig å fortsette å bruke den på en gang, selv etter at skadedyr er borte. Det anbefales å endre frekvensen på lydene ganske ofte å irritere og irritere skadedyr. Det er trygt å bruke rundt kjæledyr som hunder, katter, fisk, fugler, osv.; Royal Ultrasonic Pest Repellent: Det fungerer ved å endre frekvens hele tiden og kan kobles til hvilken som helst 120 V stikkontakt. Den er egnet til å bruke rundt kjæledyr som katter, hunder, reptiler og fugler. Det er en liten enhet, og kan ikke brukes utendørs eller i store rom. , Black & Decker EX900-A-TP1: Den er mindre enn EP1100, men dekker et stort område. Den har variable innstillinger og kan enten plugges i eller til og med kjøre uten batterier. I motsetning til Royal ultralyd pest frastøtende, betyr det ikke endrer lyden frekvenser mekanisk. ; Sunbeam Ultrasonic / Electromagnetic SB200: Den kommer i en barnesikker clamshell emballasje og plugger inn i noen 110 V stikkontakt. Den bruker både ultralyd og elektromagnetiske krefter til å fjerne skadedyr som maur, edderkopper, mus og rotter. ; Dotcoms Jeg-Kjøkken Sunbeam Ultrasonic Skadedyrkontroll SB310: Det er en multi-tasking ultralyd pest repeller som kommer med en innebygd nightlight og digital klokke. Den kan plugges rett i en 120 V stikkontakt, og benytter både ultralyd og elektromagnetiske krefter i sin eliminering prosessen. Det er ideelt for å fjerne skadedyr som rotter, mus møll, maur, lopper og edderkopper. Ultrasonic skadedyrbekjempelse enhetene følger en ikke-dødelig metode og hjelpe deg i å få kvitt disse uønskede skadedyr. På grunn av sin ikke-voldelige, men effektive teknikken, alle typer skadedyr som prøver å skrive ditt hus eller bygning vil snu seg og gå til et annet sted.