Hvor å Feilfri Brass

Brass er en gyllen gul farget legering av kobber-og sink, og den har blitt brukt av menneskeheten i tusenvis av år. Andelen av sink og kopper kan varieres for å produsere ulike typer av messing til ulike formål. Brass er i hovedsak populært for sin styrke, sin slående gyllen farge, så vel som sin motstand mot korrosjon. Den er mye brukt i industrien musikkinstrumenter, mynter, bolter, doorknobs, lagre, gir, låser, glidelåser, elektriske apparater, og også for VVS. Brass oksiderer lett når de utsettes for luft som oksiderer dens overflate. Å beskytte messing fra tarnishing, er det vanligvis lakkert. Lakk påføres på messing overflaten kan hindre misfarging i flere år. Tross for dette, vil messing produkter anløpe gjennom årene på grunn av opphopning av skitt, støv og fett, og derfor ville kreve skikkelig rengjøring.
Hvordan Renhet Brass; Før rengjøring ett messing, blir den svært viktig å avklare om det er sant messing. Dette er fordi mange av produktene som ser ut som messing er faktisk laget av andre metaller med en messing plating. Brass plating er vanligvis brukt til å legge glans og glans til metall flater. Men det er veldig lett å oppdage ekte messing, som hva du trenger å gjøre er å bare plassere en magnet på overflaten av objektet. Ekte messing tiltrekker ikke magnetene, og så hvis magneten fester seg til den aktuelle objektet, så er det mer sannsynlig å være messing belagt metall, ikke sant messing.
Når du kontrollere at den bestemte objektet er messing, kan du begynner å rengjøre den ved å følge en enkel prosedyre. For dette ville du kreve noen milde oppvask såpe eller vaskemiddel, et tannbørste ett stykke tøy eller fille, helst bomull, og litt varmt eller lunkent vann. Hell litt oppvaskmiddel i vannet for å lage en såpevann. Nå tar de myke klutepapir, dypp den i såpevann, og tørk av messing objektet. Dette vil rense overflaten uten å skade lakken belegg. Men hvis objektet ikke lakkert, kan du delvis dyppe den i såpevann noen få minutter. Bruk deretter klutepapir å gni det. For rengjøring av sprekker og revner, kan du også bruke en tannbørste.
Hjemmelaget Brass Cleaners; Bortsett fra å bruke en såpevann, kan du gjøre et utvalg av hjemmelaget messing renholdere ved hjelp av noen lett tilgjengelige produkter. En slik en rengjøring produkt kan bli gjort ved hjelp av eddik og salt. Bare helle litt eddik på messing elementet og strø litt salt på den. Deretter bruke en myk klut til å tørke den grundig. Eddik kan også brukes alene for å rengjøre messing gjenstander. Bare dyppe en klut i eddik og tørk messingen objektet med det.
Et annet enkelt å lage hjemmelagde messing renere er en lime av sitron og natron. Ta litt sitron juice i en bolle og tilsett natron å lage en fin pasta. Bruk denne lim på messing og gni forsiktig med en myk bomullsklut. Det ville forsiktig fjerne glansen, uten å skade overflaten. Etter rengjøring, skylle den skikkelig med vann og bruke en bomullsklut til å tørke, og tørke den helt. Ellers messing objektet ville beholde vannet flekker på overflaten.
En av de enkleste måtene å rengjøre messing er å bruke ketchup. Bare dekke den skitne messing med litt ketchup og la det i noen tid, etter som vasker det av med vann. Ikke glem å tørke det helt med en ren myk bomull klut. Melk inneholder melkesyre, på grunn som den kan også brukes til rengjøring messing. Bland like deler melk og vann og legg messing stykke inn i den. Nå koke løsningen langsomt ved lav temperatur for noen få minutter. Husk å skylle den skikkelig, ellers vil lukte som melk. Tilsvarende er yoghurt brukes av mange som en messing renere. For dette, må du påføre et lag med yoghurt på overflaten av objektet og la det tørke helt. Så ta det med hjelp av en bomullsklut, og skyll objektet med vann.
Disse enkle tipsene til hvordan du rengjør messing kan hjelpe deg å beholde den skinne og glans av messing gjenstander for årene som kommer. Sammen med rengjøring, hva er vel så viktig er å beskytte messing gjenstander fra ansamling av skitt, støv-og fett. For dette, må du pusse dem og bruke en lakk belegg på overflaten deres. For polering messing, første av alt du har fjerne gamle lakk fra overflaten. Bruk en ren klut til å bruke litt messing lakk på overflaten, hvoretter buff den med en annen del av ren og tørr klut. Nå påføre et tynt lag lakk for å gi et beskyttende belegg. Istedenfor lakk, mange foretrekker å prøve noe naturlige liker olivenolje eller sitron olje til meddele et beskyttende lag på messing overflaten. Enten du velger å bruke lakk eller naturlige olje, sørg å praktisere regelmessige dusting å holde den fri fra smuss og fett.