Moro spill å spille i bil

Hvordan kan du gjøre en lang, kjedelig kjøretur moro? Si du går for en piknik med vennene dine til et sted der krever litt kjøring. Nå er det kommer til å være litt urettferdig hvis en av dere er stuck med ansvaret for kjøringen hele veien, mens resten nyte en fin lur. Men det er bare en kjøretur. Hva kan du eventuelt gjøre for å gjøre det morsomt?
Vel, det er flere spill å spille i bilen. Og hvis du skal ut med en vennegjeng, er det mye mer du kan gjøre for å gjøre kjøreturen mer moro enn bare å sove. Jeg skal klassifisere de morsomme spill å spille i bilen i 3 grupper: brettspill, kortspill og andre spill. Spill disse morsomme spill og se hvor bilen kjører blir så mye mer moro!
Moro spill til å spille i bil
Topp Brettspill; Her er noen topp brettspill å spille i bilen. La oss bare håpe at er du ikke på en vei som er for humpete!
Chess: Spilt over hele verden, er sjakk et spill som har trosset tid og generasjoner, og har vært en av de mest populære spillene blant unge og gamle. Et spennende spill av krig, men kan spilles av bare to personer om gangen. Men hei, det betyr ikke at det å se det er ikke gøy! Et spill av hastighet sjakk er spennende for alle i bilen!
Scrabble: Multi-spiller og en av de mest morsomme spill å spille i bilen! Poenget med scrabble er å lage store, høye scoring ord. Dette spillet kan spilles av så mange mennesker som du kan passe i en bil!
Snakes and Ladders: En annen udødelig spill! Slanger og stiger et brettspill som er igjen herlig multi-player, så ingen blir utelatt. Poenget med spillet er å nå finalen plassen på brettet. Selvfølgelig gevinsten kan bistås eller hindres ved stiger og slanger henholdsvis.
Topp Kortspill, Her er noen topp kortspill for deg å spille:
Poker: Kanskje den mest populære kortspillet i hele verden! Det vil være en god oppvarming for deg og vennene dine, hvis du er på vei til Las Vegas også! Et typisk spill av bedrag og flaks. Du kan spille den i Texas Hold'em versjonen også! Poker er mer gøy når de spilles med 3 eller flere personer.
Blackjack: Et annet spill som vil bringe Las Vegas inn i bilen din! Blackjack er et enkelt spill, og har ikke problem med kort som flyr rundt!
Uno: Ikke akkurat den konvensjonelle kortspillet, men spilles med sitt eget sett av kortene. Det er populært blant de som spiller det og er godt kjent med reglene. I tilfelle du ikke blant de godt kjent med reglene, er det veldig lett å lære også!
For de som vet, kan du også underholde vennene dine med kortet magiske triks!
Andre morsomme spill å spille i bilen, Andre morsomme spill å spille når kjedelig i bilen er:
Dumb charades: Et annet spill som har trosset tid og har blitt en av de mest populært spilte spillene i verden. Den gode ting om dette spillet er at det krever praktisk talt ingen apparater, selvfølgelig bortsett fra spillerne. Et team gir navnet på en film til en spiller i det andre laget. Det andre laget skal gjette navnet på filmen basert utelukkende på tiltak.
Navn-Place-Animal-Thing: Regnes mye som et tåpelig spill for barn, men det er veldig gøy. Det du trenger her er papir og penn. En spiller lanserer en bokstav og du må skrive inn et navn, et sted, et dyr, og en ting som begynner med denne bokstaven. 10 poeng etter unike navn. Hvis navnene kamp med en annen spillers, så 5 poeng.
PSP (PlayStation Portable) Games: For uninventive, finnes det en mengde spill som Sony har gjort tilgjengelig med sin PSP som mange spillere kan koble seg og leke.
Så disse var noen morsomme kamper å spille i bilen. Bilen turen er plutselig mer moro nå, er det ikke?