Flytte en Kjøleskap - Hvordan Flytte en Kjøleskap

Flytte hjem apparater samtidig skifte til et nytt hus en kjedelig jobb. Ikke bare det er tidkrevende, men deres enorme størrelser ofte gjør det umulig å gjøre jobben på egenhånd. Apparater som kjøleskap må veldig forsiktig håndtering. Derfor, hvis du planlegger å skifte til et nytt hus, eller du må transportere kjøleskapet eller annen grunn, må du ha noen til å hjelpe deg rundt.
Før du flytter en Kjøleskap: Ta ut alt innholdet ut av kjøleskapet. Tine i kjøleskapet i minst 6 timer før du flytter den. Fjern alle skuffene, hyller og andre avtakbare deler av kjøleskapet og pakk dem separat. Slå av strømmen og fjern ledningen fra sokkelen. Bind døren til kjøleskapet med et tau eller ledning. Ikke bruk en tape som kan skade overflaten av kjøleskapet eller kan etterlate rester.
Sikreste måten å flytte en Kjøleskap, Det beste og sikreste måten å flytte et kjøleskap beveger det i en oppreist posisjon. Hvis kjøleskapet må gjøres til et stykke eller opp / ned trappen, er den beste måten å løfte den av 2-3 sterke mennesker. Mens løfte kjøleskapet, bør du ikke vippe den for godt. Hvis den nye plasseringen er bare noen kvartaler unna, bruker en enhet dolly å transportere kjøleskapet. Løft kjøleskapet og sakte plasser den på dolly og så ruller dolly til den nye posisjonen. Hvis stedet er vesentlig langt, ansette en lastebil og transport kjøleskapet til den nye posisjonen.
Transportere Kjøleskap på siden, Dette er ikke anbefalt, uten i helt uunngåelig omstendigheter. Legging kjøleskapet på sin side innebærer en risiko for å kjøre oljen fra kompressoren til kjøling rør. Hvis du må, lå kjøleskapet på motsatt side av utløpsrøret. Sjekk brukerveiledningen å finne posisjonen av utslippet linje i kjøleskapet. Aldri lå kjøleskapet flatt på siden. La den øverste enden plasseres på et høyere nivå enn den nedre enden. På denne måten kan du redusere faren for oljen renner inn i kjøle rørene.
Transport av Kjøleskap på ryggen, dette er den mest usikre posisjonen for transport av et kjøleskap. I tilfelle du ikke kan unngå det, i det minste gjøre at det er ikke helt lagt på ryggen. Prop den øverste enden på noen høyde fra basen. Du kan plassere en boks under den øverste enden slik at det gjør en vinkel med basen.
Etter Flytte Kjøleskap, Når kjøleskapet er plassert på sitt nye sted, sette den oppreist. La den stå i oppreist stilling i minst et par timer før du setter i. Dette bidrar oljen til å renne tilbake i kompressoren. Etter plugging på, tar det kjøleskapet ca 72 timer å gå tilbake til sin ideelle kjøletemperatur. Hvis du fremdeles har problemer med kjøling, ikke nøl med å ringe til en profesjonell reparatør.
Disse var generelle tips om hvordan du flytter en kjøleskapet. For modell spesifikke retningslinjer for sikkerhet, gå gjennom instruksjonene i brukerveiledningen på kjøleskapet. Og sørg for å følge dem alle mens flytte et kjøleskap.