Problemer i Økende Tomater og Tomato Plant Sykdommer

Tomater, vitenskapelige navnet-Lycopersicon lycopersicum, er verdens mest populære frukt rik på vitamin A, C, fiber og lykopen. Forskere har funnet at forbruk av lykopen som er den kraftigste antioksidant av carotenoid familien hjelper på å forebygge kreft. Tomat hjelper også på å holde huden sunn og unge ved å verne mot skadelige stråler. Siden lycopene er tilstede i cellulære veggen av tomat, er det bedre å konsumere kokt tomat å ha høyere konsentrasjon av lycopene. Lykopen er tilstede i enorme mengden i tomat ketchups, saus, supper, juice og hermetisk tomater. La oss se på hvordan vi vokse og opprettholde en slik fantastisk frukt.
Hvordan Grow Tomatoes; Tomater kan spire og vokse i enhver jordart forutsatt at det bør være regelmessige og enda vanning. Du kan også legge kompost og gjødsel til å ha bedre resultater. ; Plant tomater med 2 til 3 tommer mellomrom mellom hverandre for å vedlikeholde enkelt. ; Tilby støtte som pole eller stav da plantene bli opptil hindre av sykdom og å øke avlingen produktet. ; Problemer i Økende Tomatoes; Grow høyre rekke tomater, enten dverg variasjon eller høye variasjon. ; Velg variasjon basert på sesongen og jordtype som du vokser. ; Planting stedet burde ha nok sollys til å ha mer frukt. , Plant tomat planter med nok plass mellom hverandre, og dette vil redusere spredning av sykdom og skadedyr og også hjelper frukter for å få nok sollys. ; Even vanning er et must for sunn tomatplante, for mye eller altfor mindre vanning gjør plantene utsatt for sykdommer. ; Jorda bør være rik i næringsstoffer eller kan suppleres eksternt. , Beskjære tomatplanter om nødvendig for å opprettholde en håndterbar størrelse. Beskjæring bør forbys etter plantene begynner lageret frukter ellers direkte sollys vil føre til frukt sunscald. ; Kontroller tomatplanter regelmessig for alle slags skadedyr og sykdommer. ; Common Tomato Plant Diseases og Identifikasjon; Her er jeg liste noen av vanlige tomatplante sykdommer og symptomer, som vil hjelpe deg i identifisering av sykdommer.
Tidlig Blight - Sykdom forårsaket av jord båret sopp, noe som påvirker blader, stengler og frukt av tomatplante. Symptomer inkluderer mørke flekkene med konsentriske ringer, for tidlig gulning og fallende av blader.
Late Blight - Sykdom forårsaket av sopp, noe som påvirker blader og frukt tomatplante. Symptomer inkluderer grå flekker på bladene og frukt, svarte områder på stammen.
Southern Blight - Sykdom forårsaket av sopp meste rammer stammen del og hindrer anlegget fra å ta opp næringsstoffer og vann fra jorda. Berørte stilkene er dekket med mørke, runde flekker.
Gray Leaf Spot - Disease skyldes sopp påvirker både øvre og nedre side av bladene. Berørte blader blitt grått og høsten samtidig.
Verticillium Wilt - Disease forårsaket av jord borne sopp, som hovedsakelig påvirker bladene og stammen av tomat plante. Symptomer inkluderer wilting av løv og misfarging av stengler.
Forebygging av Tomato Diseases; Bortsett fra de ovenfor sykdommer forsiktighet bør tas å forhindre fra vanlige skadedyr som ormer, snegler, snugs og rotter. Soil bør være fri fra rusk av tidligere planterester og bør behandles første før tomat plantasjen liker fumigating med skikkelig fungicides eller solarizing å forhindre fra nematoder. Det er alltid bedre å velge resistente plantesorter, og følg vekselbruk så langt det er mulig.