DIY Gressklipper Repair - Slik reparerer Gressklippere

En gressklipper er en hage vedlikehold, motoriserte hage verktøyet som bruker spinning kniver festet til et hjul, å kutte en plen like mye. Det finnes mange forskjellige typer gressklippere, hver med unike egenskaper og avansert mekanikk. Klipperen består av forskjellige deler, hver viktig i hele driften av klippe en plen. Selv, vil eventuelle servicesenteret fikse eventuelle skader eller feil på gressklipperen, kan man alltid prøve en hånd på DIY gressklipper reparasjon.
Hvordan å reparere forskjellige deler av gressklippere
Broken Pull Rope: Dette er et veldig vanlig problem med de fleste gressklippere, et hardt eller rykket trekk, eller en gammel startsnoren kunne føre til knipser. Å reparere dette problemet, starte med unbolting og ta motoren dekselet. Når du har nådd skivene, fjern de små skruene rundt den for å fjerne sin cap. Spol tilbake skivene mot våren og hold den dit. Når det er gjort, slå en knute og forsegle den med en flamme, bare hvis tauet har et plastbelegg. Monter håndtak på ledningen for å lage litt spenning.
Starter Clutch: En startpakke clutch vil gjøre en veldig irriterende støy, før du starter. Fjern toppdekselet på motoren, av unbolting pluggene. Den vanligste årsaken til starteren clutchen ikke virker er det meste en fast pal. A pal er en hengslet fangst som er montert inn i en notch av en skralle å flytte en hjulet fremover eller hindre at den beveger seg bakover. Løsne senterskruen og justere pal tilbake på plass. Monter motoren cap, tilbake på.
Skadde eller Plugget Air Filter: En skadet eller plugges luftfilteret vil ikke tillate myk start opp eller går av gressklipperen. Hvis luftfilteret er skadet, må den erstattes med en motor luftfilter av riktig spesifikasjon. For plugget luftfiltre, kan man bruke såpe vann, for å rengjøre den. Vri av skum og sette litt motor olje på den. Vri skum på igjen, og sett sammen.
Shaft Ikke Spinning: Et skaft er som en roterende stang som sender strøm eller bevegelse til gressklipperen. Stasjonen er en firkantet aksel mellom motor og differensial av gressklipperen. De har to store, firkantede blokker, at er holdt hverandre av en fjær. Helt rydde opp alt fettet, eller små gress blader derfra. Det gjør at blokkene å presse opp sammen og slip kardandrift forsamlingen ut mellom motor og differensial.
Tett eller Broken Belt Drive: Et tett eller brukket remdrift ikke vil la gressklipperen til å gå fremover eller bakover. Det er normalt at beltet stasjonen for å få koblet med det avklipte gresset. Dette krever ingen reparasjon, bare en grundig rengjøring. En ødelagt remdrift på den annen side, må erstattes.
Gressklipper Engine Repair: En motor er som hjertet av hvilken som helst maskin. Det må være jevnlig vedlikeholdt og service til å fungere knirkefritt. Tennpluggen er vanligvis en grunnene en motor kan dø ned. Terminalen dekker skal plasseres tett over tennplugger. Rengjøring og smøring dem normalt gjør utslaget. Hvis man ser hvit røyk flagrende ut, rengjøre luftfilteret. Hvis motoren har stengt ned på grunn av overoppheting, sjekke trekkstangen og svinghjulet for å sikre at de er godt sikret på plass. Carbon oppsamlingen kan også forårsake overoppheting, men kan dette problemet løses med en god opprydding.
Riding Gressklipper Repair: Hvis rir gressklipper har start problemer, sjekk batteriet. Når gressklipperen ikke rikke fra sin plass, sjekk herdet stål aksler, som de kunne ha satt seg fast. Stålet akslinger hold alle fire dekk på. En lekkasje i gasstanken kan være ganske plagsom. Hvis de har utviklet rust og har huler, ville de må skiftes.
Uregelmessig og dårlig gressklipper vedlikehold er en av de viktigste årsakene til problemene i det. De fleste problemene kan lett repareres av DIY gressklipper reparere teknikker, men hvis problemet er vedvarende, er det best å få den sjekket av en kvalifisert mekaniker. Nå som du har forstått hvordan å reparere gressklippere, ikke la det plenen opphold uklippet!