Forskjellige typer liljer

Den dagen, var jeg i dårlig humør, gå helt alene. Det var virkelig en lang, kjedelig dag. Plutselig fanget mine øyne et vakkert syn.Ja, det var en halsbrekkende lily hage!. Levende, fargerik!. awesome!. Jeg bare glemte alle mine kjedsomhet og frustrasjon. De ferske oppblomstringer av attraktive liljer avslappet mine sliten sinn. Virkelig, kan magien i vakre lilje blomster forvandle en kjedelig, kjedelig dag i et forfriskende tid, full av glede og energi.
Velsignet med delikate skjønnhet, er den liljen en av de mest populære blomstene. Ordet «Lily» på kinesisk betyr alltid i kjærlighet. En fargerik lily hage er ganske fascinerende. Symbolikken i lilje har filosofiske og åndelig betydning. Lilies anses som symbol på renhet, uskyld og nytt liv. Some liljer er uten duft, mens noen har en sterk duft. Liljer trives best i temperert og Middelhavet regioner. Liljer er tilgjengelige i en rekke farger og varianter. De kommer i en rekke sterke farger som gul, rosa, hvit, oransje, hvite lilla, krem ​​og lilla. De viktigste to typer liljer are orientalske og asiatiske.
Orientalske liljer blomstrer på seinsommeren, og de er velduftende. Lilium Stargazer er en av de vanligste typene orientalske liljer. Asiatiske liljer are hybrider, oppstod med asiatisk arter. De vanligvis blomstrer på forsommeren. Disse typer liljer kommer i et bredt spekter av levende farger.
Ulike typer liljer
Noen av de vanligste typene av liljer er som følger:; American hybrid: Denne type liljer finnes i USA og Canada. Disse liljer ser ut som ballonger. Kronbladene er blitt mot ryggen. De trenger en skyggefull blomst seng og godt drenert jord. ; Margaton hybrid: Disse liljer er en veldig populær hageplante. Disse liljene vokser svært høy, med ansiktet hengende mot bakken. De kommer i forskjellige lyse nyanser med flekker. ; Asiatic hybrid: Denne typen liljer er de tidligste til å blomstre. De kan lett dyrkes. De er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert rosa, rød, gul, hvit, plomme og oransje. Disse liljer er uten duft. Disse liljer krever mye sol. ; Candium hybrid: Dette er en veldig sjelden type liljer. De kan ikke brukes til kommersielle mål og er stort sett dyrket av folk, som er glad i økende sjeldne planter. , Trompet og Aurelian hybrid: Trumpet liljer er enorme, voksaktig blomster, full av duft. De er tilgjengelige i lyse gull, rosa, gul, aprikos, plomme og glitrende hvite farger. Aurelian liljer kommer i et bredt spekter av former og farger. Trompeter og aurelians generelt blomst i midten til slutten av sesongen. ; Arter lily: Denne type liljer er ville liljer. Native liljer finnes i Europa, Amerika og Asia. De er gode hageplanter. ; Goldband lily: Denne typen Lily er kjent for å være en stor blomst. Det er hvit med gyllen gul merking. Denne typen Lily er duftende. ; Disse ulike typer liljer kan brukes kreativt til buketter og vakre blomsteroppsatser. Liljer er et av de mest foretrukne bryllup blomster. De har et tradisjonelt preg på bryllupet dekorasjoner.