Rainy Day Games

The pattering of raindrops, den våte vinduskarmen og den frodige grønne blader cozily nestling regndråpene. Wow! Det vil neppe være noen som ikke ville elske denne vakre setting. Hvis du ikke er eventyrlystne eller sporty slag, godt, ville du heller ha en stille tid spiller et brettspill kan være eller får hekta opptil din videospill konsollen kanskje, med venner, familie eller noen annet du ønsker å være med. Men hvis du er sporty typer, vel, det er mye mer spennende spill å spille på en regnværsdag utendørs, og de er så mye moro også! Derfor ikke vær en sofa potet på en regnværsdag, gå ut i regnet og ha en blast! Imidlertid kan du ha nesten de samme morsomt hvis du ikke så ivrig på får all soggy og våt i regnet. Så er vi opp for noen spill for en regnværsdag? Her går!
Moro Games for en Rainy Day
Innendørs spill
Rain Maker: Dette er et veldig interessant innendørs spillet, spesielt når det er barn rundt. Ta langs papp tube, dekker ene enden med plast eller kontakte papir. Nå, ta noen tannpirkere og stick dem på røret tilfeldig. Deretter lim disse pinner og fest perler til endene stikke utsiden. Deretter hva du kan gjøre er å fylle 1 / 3 av røret med tørre bønner eller erter. Følg dette opp ved dekker åpne enden tilsvarende og pynter ytre delen som du vil! Tilting av denne røret ville skape en lyd nær at av regner. Nyte denne selv på en tørr, solrik dag!
Bird Watching: Vel, hvis det ikke regner for hardt, kan du betrakter spille dette spillet. For dette spillet, spre litt fugl frø i hagen din og be barna (eller du kan gjette, hvis du ønsker) å gjette hva slags fugl som vil bli tiltrukket av den spesielle fuglen frø. Dette er et av de mest underholdende og utdanne regnfull dag aktiviteter for barna.
Good Old Scrabble: Dette er en spill som kan nytes og spilles av alle aldersgrupper. Hvis du liker å fikle og leke med ord og er ganske god til det. Ja, er det den ultimate ordet spillet, scrabble. Jeg tror, ​​jeg trenger ikke å fortelle deg hvordan du spiller scrabble!
Male Paraplyer: Dette er en komplett gøy når det kommer til regnværsdag spill. Hvis du har noen vanlig paraplyer, så er dette et flott aktivitet for eldstene samt barna. Sammen med paraplyer, har noen tekstil maling, vanntett lim og plast dekorasjoner til rådighet. Så ut du kommer med disse forsyninger, neste gang du er storm-rammet og har en ball av gangen male paraplyer!
Outdoor Games
Paper Boats: Denne ikke trenger noen beskrivelse, gjør det? Forbered papir båter og bare plassere dem på stedet hvor det er en vannføring. Mere ser på disse båtene seiler av er en fryd!
Croaking Langs: Hvis det er en dam eller innsjø i nærheten av huset ditt, er det en perfekt setting for regnværsdag spill. Hva du kan gjøre på dammen er teller og identifisere frosker og rumpetroll! Dette kan høres barnslig, men det er gøy! Be barna om å identifisere frosker og ha en galla tid fange rumpetroll!
Splash it Up: Hvis du ikke kan tenke på noe annet, bare ha en dam tur og sprute vannet på hverandre! Det er utrolig gøy, du ville ikke vite om du får våte på grunn av regnet eller sprut av vann!
Spill Fotball: Det er ikke noe mer spennende og adrenalinet pumpe som å spille fotball i regnet! Hvis du har en park i nærheten, så det bare perfekt! Samle chummies og har en ball!
Kjærlighet er i Drops: I tilfelle du er helt i en romantisk stemning, godt godt, det kan være noe bedre enn det! Hvis du har dine spesielle noen sammen med deg, så gå for en lang kjøretur (ingen premie for å gjette hvor lenge!) og så ville du sikkert vet bedre om hvor du skal dra opp din bil. Nyt den flotte utsikten og deretter dra opp vinduene og bli hypnotisert med hverandre, aldri å stoppe igjen.
Dette var bare noen få fra mengde regnværsdag spill du kan spille. Ha en flott tid å nyte regnet, det være seg innenfor eller utenfor huset!
Ikke la torden, storm moro og humør!