Platinum Blonde Hair

Det var en tid da platina blonde håret var et raseri, pioner på 1950-tallet kjønn ikonet, Marilyn Monroe. Hennes platina blonde håret virkelig fikk publikum plystret som ulvene! Dessverre, for platina blonde håret, dypper sin popularitet som tiden gikk og lå plutselig seg selv uønsket og "gammeldags". Men til slutt, har platina blonde manke gjorde et comeback som de fleste udødelig stilen uttalelser gjør. Årsaken ble promotert meste av enkelte av de vakreste kvinnene i våre dager som Scarlett Johansson og Maria Sharapova, platina blonde håret er tilbake med et smell. Den har alle våre kvinner kjører til salonger med den utvetydige krav at deres hårfarge gjøres i den aktuelle skyggen av blonde!
Hvordan bli en Platinum Blonde Haired Bombshell?; Selv litt vanskelig, hår bleking kan gjøres hjemme også. Men pass på at du har noen generelle erfaringer med hår utheving, før du prøver bleking. Tross alt, bleking farger hele manen, og du vil ikke ha skjemmende glitches er det! Men hvis du har erfaring med utheving ditt eget hår eller noe, her er fremgangsmåten for å få platina blonde håret.
Pass du er i en godt ventilert rom, fordi fargen har en veldig sterk lukt og er ikke veldig lett å kvitte seg. Pass du åpner på alle vinduer og viftene er på! Og satt på noen briller siden, hvis fargen kommer inn i øynene, vil de brenne som faen. Så bruk noe til å dekke øynene dine. Husk at sikkerheten kommer først. ; Bland bleking pulver og crème utvikler i foreskrevet andelen. Andelen avvike basert på farging styrken på hvert merke. ; Skill håret inn i fire seksjoner å gjøre bleke søker prosessen enkel. Start påføre blandingen på håret ditt. Pass du ikke starter på røttene. Start med endene og langsomt videre til røttene. Utfordringen er å bruke alt likt ellers vil du ende opp med flere nyanser av platina. ; Når du er ferdig med å søke blekemiddel, satte en klar plastpose på toppen av håret. Sørg for at alle hår ligger gjemt inni. La bleach opphold for opptil 60 minutter. ; Skyll håret med en Ph neutralizing sjampo og balsam gjelder. Merk deg, er bleket håret en vedlikeholds fare og krever det beste hårpleie og protein øker produkter. , Sjekk om skyggen av håret ditt er som ønsket. Og voila! Du har nå platinum blonde hår du ønsket! ; Platinum Blonde frisyrer, frisyrer egentlig avhengig av hva du føler du kan bære av. Oppriktig Jeg elsker kvinner med lange hår, men la oss si det, langt hår, spesielt hvis bleket er et mareritt å vedlikeholde. Men noen med en platina blonde håret kan få en elegant emo utseende med korte og skarpe smell. Det er egentlig avhengig av hva du føler passer deg best. Hårklipp er best ferdig med profesjonelle frisører. De bare vil kunne hjelpe deg med mengde frisyrer som passer platina blonde hår og spesielt deg, og hjelper deg å velge den beste av dem alle. For vanskelige platina blonde frisyrer spesielt, er det best at du går til spesialister. Du kan prøve mange frisyrer fra enkle lange hår som Maria Sharapova har. Kort frisyrer med svært fremtredende kutt er også en godt valg. Eller du kan prøve den gammeldagse bob, og lage en personlig stil uttrykk for din!
Så dette var alt om platinum blonde frisyrer. Platina blonde håret er veldig mye utseendet som skal være i for en stund. Så du kan prøve ut denne frisyre en gang snart!