Tips om dekorere en Ildsted Mantel

En peis, selv en som ikkje er i bruk, legger varme og personlighet til et rom. Hvis du er blant de få heldige folk å ha peis i hjemmet ditt, bruk mantelen som en plattform til å fortelle noen innredning historie du vil. Men, husk at dette stykke arkitektur vil kommandoen oppmerksomhet i alle rom, og dermed peis mantel innredning vil ikke gå ubemerket hen. Hvis du er dekorativt utfordret, bruke disse tipsene om å dekorere en peis mantel eller peis Mantel ideer du plukke opp fra magasiner eller utstillingslokaler å komme i gang.
Når du vurderer hjem dekorere, er det første du må bestemme hva slags utseende du ønsker å oppnå. Det kan være lurt rene linjer med en minimalistisk tema eller en koselig bodde i utseende. Your dekor til peisen din mantelen vil avhenge av denne beslutningen. Og inneholder også en peis i en dekorere ordningen, du må avgjøre om du ønsker å nedtone eller dramatisere den.
Mens de bestemmer hvordan du kan dekorere en peis mantel, til to grunnleggende prinsipper huske på er balanse og proporsjon. Også prøve ut noen forskjellige ordninger, for å se hva som ser best ut, før du gjør noe permanent som henger bilder eller speil.
Tips om dekorere en Ildsted Mantel
Symmetrisk Decor: De fleste følger symmetri mens dekorere peis mantels, med de viktigste brikken i sentrum og eller over mantel, og lignende elementer på hver side. The kunne vasene, figurer, lysestaker eller hva du har lyst på. Du kan nesten aldri gå feil med denne typen peis mantelen dekor, men det mangler fantasi. Men det er passende for en formell rom.
Asymmetrisk Decor: Denne typen gir mer flyt og kreativitet. While balanse er avgjørende for ethvert estetisk utforming, er en asymmetrisk layout ikke rigid. Elementene på hver side av den kan være forskjellig, samtidig som det opprettholdes en viss likhet i visuell forhold. For eksempel kan et klynge av mindre gjenstander på den ene siden må balanseres av en enkelt større punkt på den andre siden. Man kan bruke høyde, vekt eller farge for å opprettholde balanse.
Radial Ordninger: Stor peis mantles dra nytte av denne typen dekorasjon. Nøkkelen elementet er plassert i midten, og den andre mindre stykker former en sirkel rundt den. Hvis du har eklektiske smak, kan dette arrangementet passer deg, slik den har høy visuell bevegelse.
Mindre er mer: En veldig vanlig måte å dekorere en peis mantel, er å begrense dekor til et enkelt element. En måte å gjøre dette på er å plassere en enkel stor elementet, slik som et stort lys stativ eller krystall skulptur i midten av peisen mantel. Speil, store kunstverk, og kranser er andre gode valg. Fordelen med denne metoden er at den formidler en følelse av ro og orden.
Opptatt Mantel: Den fylte Mantel er i opposisjon til den rene, klare (noen les kaldt) mantel. Hvis dette er din innredning ordningen av valget, kan du dekke ditt mantel med objekter av forskjellig størrelse. Det er viktig å analysere ordning fra alle vinkler for å sikre at den har balanse og flyt. Mens du bruker denne ordningen, lære å laget og vite når du skal stoppe. Denne stilen er perfekt i et rom som har rikelig med visuelle aktivitet utover.
Mange peiser i moderne hjem har lite eller ingen mantel. I disse tilfellene, annet enn å bygge en peis mantel, er den beste tingen å gjøre for å sette fokus på plassen over med bruk av et kunstverk eller et speil. Dekorere en peis Mantel kan gjøres på forskjellige temaer, men mange foretrekker å forlate mantel nakne. Et naturlig stein peis er slående av seg selv, og krever ikke pynt. For de som trenger å legge til dette, kan disse tipsene om å dekorere en peis Mantel hjelper deg i gang.