Innstilling Wet Hair I Rollers

Krøller er crispy og morsomt å sett, ser de ganske, og de gjør deg i sentrum av attraksjonen. Innstilling vått hår i valsene gir deg mer krøller enn noen annen hår tilbehør. Krøllene skal vare lenger, og du vil kunne styre dem bedre.
Typer Hair Rollers
Hair valser er tilgjengelig i både oppvarmet og uten oppvarming former. Noen av dem er:; Magnetic Valser: Disse rullene gir volum og jevne krøller på håret ditt. Bruk magnetiske ruller på vått håret for langvarige krøller. ; Skum Valser: De er så myk at du kan sove på dem. Skum valser er best på tørre og skjøre hår. ; Bender Rollers: Hvis du vil ha masse krøller på håret ditt, så gå for Bender valser. Disse er lange, bøyelig skum med en ledning i midten. De er også kalt spiral valser. ; Borrelås Rollers: Som navnet formidler, er disse rullene laget av borrelås. The mesh i borrelås ruller bidrar til å holde håret på plass, og krever ingen ekstra klipp eller pinner. ; Plastic Mesh Valser: Disse også arbeide fantastisk på vått hår. Med plast netting valser, hår tørker raskere, og hjelper det å lage myke krøller. ; Snap-on Rollers og Brush Rollers: Disse er vanligvis ikke anbefalt som de kan skade håret ditt, men det holder håret på plass. ; Gitt nedenfor er trinn for trinn informasjon om hvordan du setter vått hår i valsene.
Trinn 1: Fukt håret og kam det. Smører knutene siden det er enklere å arbeide med flokefri hår. Og det hjelper deg også med å få gode resultater.
Trinn 2: Bruk en hairstyling produkt som en mousse, gel eller spray for å holde krøllene på plass. Pass på å ikke bruke for mye så vil du ende opp med krøller som er for stive til å style riktig, eller med klebrig, bustete hår. Du kan bruke stoffet på hele hodet eller på hvert enkelt curl eller du kan gjøre begge deler, i tilfelle håret ikke hold krøllene godt.
Trinn 3: Lag fire deler av håret - den øverste, begge sider av ørene og ryggen. Nå tett pin opp alle disse delene mot hodet.
Trinn 4: Løsne den øverste delen av håret, men pass på å ikke å rote med de andre låste opp seksjoner.
Steg 5: Ta en liten del av denne seksjonen av hår. Forsiktig, hold valsen på slutten av den aktuelle delen, og rull den så tett som mulig mot røttene. Fortsett med de andre deler av håret. Hvis du føler at håret tørker, kan du spray litt vann fra en sprayflaske.
Trinn 6! Når du er ferdig med de andre deler av håret, spray ett hår produkt som er spesielt ment for vått hår å hjelpe danne krøller.
Trinn 7: før du tar ut valsene, sørg at håret er helt tørt, eller bruk en hårføner hvis du har det travelt. Arbeide med minimum hastighet mulig. Bruk en diffuser for ikke å blåse håret ut av valsene.
Steg 8: Starter på baksiden, fjerne rullene i motsatt retning nøye og spray hver curl med en hårspray å holde den på plass.
Trinn 9: Nå style håret og gjør deg klar for de vakre krøller. Forsiktig kjøre fingrene gjennom håret for tettere krøller eller børste de krøller for bølgete utseendet.
Dette er noen av trinnene for å sette vått hår i valsene. De er tidkrevende, men det er mindre sannsynlig at håret ditt vil bli skadet av disse valser.