Lag ditt eget bursdagskort

Bursdager er anledninger for ser fram til å lage planene, for drømmer drømmer, og håper de vil gå i oppfyllelse.
Feiring er aldri komplett uten et bursdagskort. Selv om det finnes flere forskjellige typer bursdag kort som finnes i gavebutikker, å lage et bursdagskort for noen er en veldig søt gest. Hvis du tror å lage din egen bursdag kortene er for komplisert, la meg fortelle dere at det ikke og det finnes flere måter du kan lage en hjemmelaget kort ser ut som flotte og attraktive som de i butikkene. Her er noen ideer for deg hvis du vil lage din egen bursdag kort:
Foto bursdagskort
Hvis du har noen fantastiske bilder som minner deg om alle de gode minner fra tiden tilbrakte sammen, og deretter lage kort med disse fotografiene er en fantastisk idé. For folk som har en datamaskin, kan du opprette en myk kopi av bursdagskort ved hjelp av et godt kort-making program og få det trykt! Å gi kortet som glansfulle utseende, kan du ta en utskrift på et glanset foto-papir, som vanligvis brukes til å skrive ut fotografier. I tilfelle du ikke har en datamaskin, eller ikke veldig ivrig på å bruke det, kan du bare stikke papirkopier av fotografier på papir, mens skape et bursdagskort. Foto bursdagskort kan også bevares i fotorammer å verne om de gode minnene gjennom årene.
Gjør-det-selv Birthday Cards
Noen ganger trenger vi litt hjelp mens tar opp en bestemt aktivitet. Hvis du trenger litt hjelp til å komme i gang med bursdagskort design og oppsett, så gjør-det-selv (DIY) bursdagskort kits vil hjelpe deg. DIY bursdagskort kits gi deg blanke kort og noen enkle dekorative tilbehør som papir blomster, perler og stick-on-dekorasjoner, som hjelper deg å lage et bursdagskort på egen hånd.
Creative Birthday Cards
Hvis du er sikker på om tegning, maleri eller håndverkskunnskap, da det alltid er bedre å lage en bursdag kort som et unikt kunstverk i seg sjølv. Alt du trenger å gjøre er å starte med tomt lerret og lage et maleri som du tror vil være passende for et bursdagskort. Selv om du er god til håndverk som origami eller lignende kunst, så kan du lage et bursdagskort bruke disse ferdighetene. Hvis du lager et innovativt kortet på din egen du ikke bare presenterer et bursdagskort, men et minne, som kan bli elsket lenge.
E-cards/Online Birthday Cards
De fleste av oss er gode kunnskaper om Internett og dermed ekortfunksjonalitet er ikke et opplagt valg for folk som har dårlig tid og ønsker å sende et bursdagskort med et klikk med musen. I tilfelle du planlegger å sende et elektronisk bursdagskort, finnes det alternativer som lar deg tilpasse den e-kort også. I tilfelle du ønsker å sjekke ut tilpassede e-kort, kan du ta en titt på vår samling av e-kort.