Beskjæring Klatring Roses - Hvordan Beskjær Klatring Roses

Det er mange forskjellige roser, at man kan vokse i hagen å forskjønne den. Klatring rose er en slik variasjon, som er utdannet på et espalier, vegg, eller klatret inn i en tre, og når i fullt flor, er et av de mest herlige severdighetene i hagen. Beskjæring klatreroser krever oppmerksomhet å opprettholde sitt sunne vekst og øke antall nye spirer. Mest klatreerfaring roser må sesongmessige og lys beskjæring å eksponere dem til lys og luft. Her er noen tips om hvordan du kan beskjære klatring roser.
En av de mest grunnleggende kravene for beskjæring er et godt hagearbeid verktøy, en skarp par hagesaks (hage saks), i forskjellige størrelser. En taggete enden vil skade den skjøre stengler, og bud vekst. Klatreroser er ikke selv etterfølgende, de må trenes på en hage espalier eller en horisontal støtte fekting. Hvis igjen til sin egen design, blir de en sammenfiltrede rot av grener med svært få og usunt blomster. Beskjæring må gjøres helst mellom sen høst og sen vinter, som da, er blomstringstiden over, og klatrer har kastet bladene. Det er lettere å beskjære når plantene er nakne, som de tillater en bedre ide om dens etterfølgende ruten.
Beskjæring Young Klatring Roses; Young klatrere trenger formende opplæring og beskjæring å etablere seg. Young klatreroser som er under 3 år bør ikke beskjæres ofte, da det er viktig for de viktigste blodårene å vokse sterk og etablere seg. Par av de viktigste sterke vines skal trenes ut horisontalt, slik at skuddene ikke krysser hverandre. Sprout (skuddene) som kommer fra disse vinstokker er blomsten produsenter. For å lette raske vekst på hovedgrenene (vinstokker), tip-beskjære dem før de første sterke knoppen, for å oppmuntre nye laterale skudd. Rundt samme tid, fjerne alle døde, syke eller svak vekst, og døde blomst hoder for å oppmuntre til videre blomstring. Man kan også beskjære rett før blomstring sesongen starter, men dette er beskjæring gjøres for å fjerne plantene av gjengroing, eller sammenfiltring. Ikke sviske nær den blomstrende knopp spirer. En ung klatrer bør beskjæres bare å oppmuntre vekst, til godt etablerte.
Beskjæring Etablert Klatring Roses; Beskjæring etablerte roser er lettere enn klipping unge klatrere. Som sine formative treningen er ferdig, er beskjæring bare gjøres for å ytterligere buskete stort blomst vekster. Når flyter sesong er over, og planten er nakne, begrense steg vines (store er) til ca fire eller seks, og spre dem ut på alle sider. Helst holde de yngre grønne, og fjern overflødig vinstokker. Kutt tilbake tips av disse vines av et par inches. Til forskjell fra andre roser, bare tips må beskjæres etter klatrere, da det er usunt for anlegget skal ha sine viktigste stilker (ned stilker) alvorlig kutte ned, og beskjæring tilbake lang stett vil endre utseendet og opplæring av klatrer. Men, kan døde stubber i bunnen av anlegget oppfordrer råtne, slik som også må skjæres bort. One kan lett beskjære den største stilkene, ved å kutte tilbake sideskudd på 2-3 inches, bare hvis de har vokst seg for plass.
Beskjæring vil også avhenge av to typer klatreroser, når blomstring og gjenta blomstring klatrere. Når blomstrende roser skal beskjæres rett etter blomstring sesongen er over. Som de fleste blomst på gammelt tre, beskjære omtrent en fjerdedel av tre stammer. Beskjær gjenta blomstrende klatrere i sin inaktiv periode. Hele tiden holde kutte døde blomst hoder å oppmuntre raske re-blomstring. Sviske, verken på senvinteren eller tidlig vår, kuttet om lag en tredjedel av gammelt tre årer, og trim den gjenværende å styre vekst og form.
Mens beskjæring vil øke bedre vekst; etter beskjæring, spiller omsorg også en viktig rolle i opprettelsen. Clear all beskjæres og råtnet stengler, blader og blomster fra hele klatrer basen og kast det. Dette vil bidra til å kontrollere spredning av plante-sykdommer som mugg, svart flekk, etc. Spre ett steg gjødsel over jorden, og mulch dem med lag av hagen kompost å stimulere veksten. Beskjæring klatreroser vil oppfordre sunnere stengler og mer attraktive store store roser.