Uses Duck Tape - Severdigheter lage av Duct Tape

Duct tape er en selvklebende tape laget av bomull materiale med vinyl eller polyetylen belegg brukes på begge sider. Limet laget påføres bare den ene siden av båndet. Duct tape vanligvis komme i fargen silver eller svart, men nå for tiden er tilgjengelige i en rekke nyanser på grunn av sin økende popularitet og anvendelighet. Historie duct tape går tilbake til 1920, da den ble oppfunnet av Richard Drew of Minnesota Mining and Manufacturing Co
Imidlertid ble verdens klar over potensialet i duct tape bare under den andre verdenskrig, da den ble produsert av Johnson og Johnson Permacel Division, å gi en vanntett forsegling tape for beskyttelse ammunisjon saker fra fuktighet. Siden da har duct tape funnet en rekke programmer som emballasje, og bruken er ikke lenger begrenset til tetting ammunisjon saker. Det opprinnelige navnet på dette lurer tape var "duck tape" på grunn av vanntett kvalitet, som fjær av en and.
Søknader og bruker Duck Tape
I løpet av etterkrigstiden, duck tape og tape, ble i hovedsak brukt til tetting formål, men gradvis verden oppdaget at denne tapen er egnet for flere andre funksjoner. Den allsidige bruk av duct tape har ført til den berømte urbane si at hele verden er holdt sammen med duct tape. I dag blir duct trykk brukes til patching av rør, tetting helst slags hull og selv for reparere proteser. Den er ideell for stopping ødelagte verktøy eller kokekaret, og brutt del av utstyret. Om vinteren, kan tape brukes som en tetningslister å dekke åpninger eller ledd av dører og vinduer for å hindre at regnvann og fuktighet fra å komme inn ett hus.
Noen andre viktige bruksområder for duck tape er bokbinding, fjerne lo fra klær, for å fjerne kroppshår, og å gjøre en rekke nyhet og dekorere elementer. I tillegg til disse, har duct tape enda noen viktig medisinsk bruk. Det er mest vanlig i vorte fjerning. Det har vært hevdet av flere at bruk duct tape på en vorte kan fjerne den effektivt ved å gradvis ta av den døde huden lag, kjent som duct tape okklusjon behandlingen. Duct tape brukes også i annen hud tilstand, kjent som hud koder, som er små hud utvekster. Tildekking disse huden kodene med duct tape for et par dager, er effektiv i fjerning deres.
Ting å gjøre ut av Duct Tape
Duct tape er ikke lenger en tape som brukes bare for tetting hensikter. Dets popularitet har fascinert fantasien i det menneskelige sinn og gitt opphav til noen virkelig interessante og ukonvensjonelle bruk av duck tape. Den brukes til å lage en rekke fancy og dekorative elementer som blomster, bokomslag, og dekker for mobiltelefoner og MP3-spillere. Vesker og lommer, laget av duct tape er nå blitt et raseri. Noen andre ting laget av duct tape er fancy hatter, belter, klær linjer, etc.
Nå hvis du lurer på hvordan du gjør ting ut av duct tape, så det ganske enkelt, i hvert fall for noen av dem. For dette må du kjøpe noen duct tape etter ditt behov, som å lage en veske ville kreve mer duck tape enn å lage en lommebok. Deretter trekke seg skikkelig mønster eller design du vil opprette og om dette kan du også ta hjelp av nettsteder. Du trenger også noen slags base ut som en tynn papp, for å gjøre ting som en hatt eller en lommebok. Men, å gjøre noen form for håndverket krever mye tålmodighet. Så ikke mister tålmodigheten og nyte oppfinne med duct tape.