Retro Home Decor

Fruen i huset, drømmer alltid å forvandle huset til et hjem - et hjem fylt med kjærlighet. Et hjem full av omsorg. Et hjem som resonerer varme. Et hjem som snakker av kunst og kultur. Retro hjemmeinteriør stilen vil komme opp igjen den tapte skatter fra fortiden og den gyldne kuløren du hadde alltid ønsket å verne. Her er din sjanse til å leke med farger og møbler å gjenoppfinne svunne æra av rock and roll, vintage og vin og gode minner og Delirious øyeblikk. Retro hjem innredning bestemmes ikke av en bestemt tidsperiode. På den annen side er retro hjemme innredningen din tolkning av retro. Gjennom følgende artikkel, la meg presentere deg min redegjørelse for retro hjem innredning og den måten jeg ville ha gjort den opp.
Live At Retro, The retro, bringer tankene til Beatles, Bee Gees og bygones. Rock 'n' roll er en uunngåelig tanke, når det gjelder retro. Opprett en retro scene i stua. Få frem rullet opp plakater og få dem innrammet. La dem pryde veggene dine, med bakgrunn i grå. På den ene av side bordene, få en gammel grammofon og spiller de gamle postene, som du har bevart så lenge. Hold møbler så enkel og minimalistisk som mulig. Helst, går inn for enkle tremøbler som passer din retro hjem innredning. Retro hjem innredning belysning skal være gult og så mellow som mulig. Har mørkt veggmontasje nyanser for lys til å få effekt, og avslutte retro hjem innredning.
Spis på Retro, I ettertid ble bistroene på retro tider koselige utesteder. Slå spiseplass i en retro bistro, som vil ha mye av tremøbler. Til å begynne med retro hjemmeinteriør i spiserommet ditt, plassere spisebord, midt i sentrum av rommet med en lett hengende fra oven. Selvfølgelig, må du ha tre stoler til bordet ditt. La kjøkkenet ditt skap be rustikk i stilen, vil den klassiske treverk gå med spise på retro dekor.
Retro Nights: Nei, jeg mener ikke, party hele natten. Denne delen av artikkelen vil fokusere på soverommet ditt dekor. Fuzzy dyner og et enkelt seng er alt du må gjøre soverommet ser retro-stil. Teal er den beste retro farge til rommet, igjen med den hvite møbler og sengetøy. Ha en nattbordlampe, den typiske gammeldagse én, med stål skygge til den. Hvis du ikke vil gå for interiør maling, deretter bruke bakgrunnsbilder er en god idé.
Element av Retro, å opprettholde element av retro hjemmeinteriør over hele huset, du kan gjøre det med store klokker, plakater, møbler elementer, sengetøy, bakgrunnsbilder, antikviteter og andre slike ting som som var på moten tilbake i 60 og 70-tallet . Igjen, kan retro hjem innredning har ulike konnotasjoner som vintage, en blanding med moderne og andre slike smaker. Så har det endelige bildet i tankene, før du synker ned i shopping til hjemmet ditt.
Dekorere huset adds interesse for livet og gir ditt hjem et personlig preg. Ditt hjem, tross alt, er en forlengelse av din personlighet. Før du begynner dekorere, visualiser det endelige bildet, og så gå etter det. Bryte monotonien og eksperimentere med ideer du aldri har gjort før. Ikke klippe splurge på dyre antikviteter. Være fet med farger, former og ordninger mens han eksperimenterte med retro hjem innredning for å gjøre hjemmet ditt en koselig krok.