Shea Butter for hår

Shea smør er hentet fra Shea smør nøtter, som vokser på Shea-Karite treet. Shea-Karite tre vokser bare i tropene of Africa. Mutteren har et høyt innhold av-fettsyrer. Den tradisjonelle måten å trekke shea butter fra nøtter involverte sprekker, grilling og pounding det. The dunker mutteren blir deretter kokt i rent vann for timer til Shea smør stiger til overflaten, hvor det er øses og igjen avkjøles. Imidlertid, med bruk av moderne teknologi kosmetikk, er det ut med hjelp av en maskin, uberørt av menneskehånd. Shea smør er populært brukt til hårpleie og er et mye brukt i profesjonelle hårpleieprodukter. Før du går over fordeler med å bruke av Shea smør i håret, la oss finne ut på hvilken måte den egner seg best for håret.
Kvaliteten på nøtter, metoden for utvinning og lagring spiller en viktig rolle i å bestemme sin kvalitet eller karakter. Rå eller raffinert Shea smør i sin opprinnelige form er litt gul på farge og er hentet ved hjelp av vann (den tradisjonelle måten). Raffinert utvinning reduserer gulaktig skjær fra smør, sikre alle naturlig stimulerende egenskaper er intakt. Den siste metoden er når smøret er høyst behandles med kjemiske løsemidler. Bearbeidet Shea smør er minst anbefalt terapeutisk og kosmetisk bruk.
Hvorfor bruke shea smør for hårpleie?; Som det er fullt av mineraler, vitaminer, fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk egenskaper, shea smør er fordelene for hår er mange. Den anti-inflammatoriske egenskaper helbrede skadet hodebunn og bidra til å rydde eventuelle infeksjoner. Det fungerer bra mot flass også. Det kan gjøre underverker for hår som har blitt skadet av for mye farging og blow-tørking. Det hjelper også å de-stress hår som har blitt rammet for lenge av forurensning. Skadet og sprøtt hår kan være betinget, og en revitalisering av de fuktighetsgivende egenskaper. Det lindrer og myker tørt hår. Som sheasmør er lett og ikke fet, kan den også brukes som en leave-in for håret. Det vil bidra til å skjerme håret ved å låse eller skjule fukt inn Foruten å være bra for tørt hår, hjelper det å gi næring normalt hår, og det er ikke fete, hjelper lett spre egenskapen å kontrollere overflødig fuktighet i fett hår. Bruke shea butter for hår vekst er ikke ukjent, på grunn av sin foryngende mineraler og vitaminer.
Slik bruker du sheasmør for håret?; Shea smør er støttespiller for mange kosmetiske produkter, enten som en av ingrediensene eller som hovedlinje. Folk, godt å gjøre essensielle oljer kan gjøre pisket sheasmør, naturlig fuktighetskrem tilpasset individuelle hår og hodebunn kravet, med en dose shea smør og noen naturlige oljer. For de som ønsker å bruke shea smør uten altfor mange kombinasjoner, må du få den rå eller uraffinert ett. For en tørr hodebunn, massasje mynt størrelse mengde shea smør på hodebunnen, og i fuktig hår, etter sjamponering den. Det anbefales å gjøre det på en ren hodebunn. Pakk håret med et varmt håndkle for 15 minutter. Fjern håndkle, hånd kam først, og deretter stil som ønsket. Denne behandlingen vil blåse nytt liv i håret. For normal til fet håret, ta en del smeltet shea smør og bland den med en kvart del av extra virgin olivenolje og røre godt. Hell innhold inn i en krukke, og massasje i hodebunnen og håret, minst seks timer før sjamponering håret. Man kan legge til 5 ml av Shea smør i en 50ml flaske sjampo, for å få sin fuktighetskrem godhet hver gang du shampoo håret.
Shea smør er dyrt i sin sanne og originale form, så ikke bli villedet til å kjøpe en som ikke er the real thing. Mens kjøpe shea butter produkter, må du plukke dem opp fra en kjent merkevare. Det anbefales å kjøpe sheasmør i små mengder, på denne måten vil man ikke å bekymre seg om det får bedervet eller harsk. Bruk shea butter for hår jevnlig, og se at Crown glitter og glans.