Tips om Økende fikentrær: Stell av Fig Trees

Fikentrær er en av de gamle trærne, som har fått betydning siden bibelsk tid. De var hovedsakelig dyrkes i middelhavsområdet på grunn av den milde-tempererte klima. Det botaniske navnet på en fiken treet er Ficus carica og det tilhører familien Moraceae. Det er nesten 1000 arter av fiken og de kalles som vanlig fig, fig eller spiselig fig.
Det finnes to typer av fikentrær kjent som Caprifig og spiselig fig. Alle de mannlige fikentrær kalles som Capri fikentrær og frukten av en Capri fig treet er uspiselig. Det er tre varianter av spiselige fiken. De er Smyrna, San Pedro og Common fiken. Vanlige fikentrær er de eneste fikentrær som ikke krever pollinering for formering. Noen av de vanligste fikentrær er Brown Tyrkia fiken, Celeste fiken, Brunswick fiken og Black Mission fiken. Fikentrær er videre delt på grunnlag av fargen på deres frukter. Det er grønne, gule og mørke varianter av fig frukt typer.
En fikentreet krever sollys i minst åtte til ni timer om dagen, derfor bør plantes på et sted hvor den får full sø En gjennomsnittlig fig tre vokser til ei høgd på ti fot og en bredde på ti meter. Så, er det tilrådelig å plass et fikentre minst ti fot fra andre trær.
Økende og Omsorg Tips for Fig Trees
Merk: En fikentre kan trenes til å være en container fabrikk i form av ein busk eller et tre. Tipsene nedenfor er praktiske for begge former. Les informasjon om container hagearbeid.
Innkjøp sunn saplings av felles fikentre fra lokale gartneri. Dette er den første og den fremste spissen. Unngå å kjøpe frø. Fikentreet sapling må plasseres i et hull fylles med jord rik på humus. Mound opp flere jord og danner vann nedslagsfelt. Fukt sapling grundig, og dekke bassenget med mulch.
Fig trær root lett. Når du ser det nye settet med blader spirende, innebærer det at rotsystemet har dannet. Husk å vanne plantene regelmessig. Imidlertid aldri la vann SOG anlegget ditt. Årsaken er at en våt anlegg vil føre til at fruktene å splitte. Du må befrukte treet hver vår, hvis du vil ha god avkastning i sommer. Du kan bruke kalkstein chips mulch som gjødsel.
Et fikentre bør beskjæres når treet er sovende. Beskjæring ligner på beskjæring av roser. Grenene beskjæres på en slik måte, slik at å tillate oppføring av luft og lys. Under høsten, fikentrær sovende. Dette er på tide å pakke inn trærne med isolerende materialer som plast ark eller en stor plastpose. Fig trær bør pakkes fra topp til bunn for å beskytte det mot kulde og frost om vinteren.
Fikentrær blir lett skadet. Derfor ekstrem forsiktighet bør gis til disse frukttrær. Fruktene av trærne kan spises fersk eller i et tørt form.