Tritium Exit Signs

Tritium avkjøringer tegn eller gassformig tritium kilde exit skiltene er «exit» signere plater, brukes til å angi nødutgang. De er de mest brukte exit skilt i dag. Tritium exit skiltene er bedre sammenlignet med andre tradisjonelle eller hard-wire exit skilt, fordi de ikke krever strøm. De jobber på prinsippet om radioen-luminescens. Tidligere, folk generelt brukte radium for å skape display boards. Nå, er en bruk av radium forbudt i fleste landene, fordi det øker sjansene av bein kreft. Disse tritium "EXIT" skiltene er ikke annet enn, glassrør, som er fulle av radioaktivt tritium, og belagt med fosfor internt. Derfor er de også kalt som gassformige tritium lyskilde som er GTLS. Levetid på tritium exit skiltene avhenger av mengden gassform tritium til stede i exit tegn røret. På en gjennomsnittlig, det er ca 10 til 20 år.
Tritium, Tritium er en isotop av hydrogen, som har masse er tre ganger større enn massen av hydrogen atom. Tritium besitter radioaktive egenskaper. Det er vanligvis på gassform ved normalt trykk og romtemperatur. Tritium kjernen inneholder ett proton og to nøytroner. Den har halvannet kort levetid på 12,33 år. Tritium kombinerer lett med andre lette atomer i forhold til hydrogen atomer. Tritium former helium-3 av radioaktive råtnende reaksjon. Selv tritium er et radioaktivt grunnstoff, den dosen ikke forårsake noen betydelig helserisiko, så lenge det ikke er inntatt i vesentlig større beløp. Imidlertid kan inspirere med gass tritium være farlig.
Tritium Illumination; radioaktiv gass tritium er i stand til emitting lys, synlig for mennesker. The luminescence skapes, når reaksjonen mellom slippes elektron og fosfor skjer. Tritium avgir elektroner i prosessen kalles betastråling. Beta forfallet er en selv-generert prosess, hvor alle radioaktive ustabil atomkjerne taper energi ved å sende ut beta partikler som elektroner. Det er et lavt nivå beta stråling, noe som ikke er i stand til å trenge inn i huden. Derfor er det ikke medfører noen alvorlige helseproblemer. Hele denne prosessen med å produsere en fluorescerende lys, med hjelp av tritium kalles som tritium belysning. Tritium belysning blir brukt i all tritium kilde exit skiltene. Den samme teknologien brukes også i rifle severdigheter, armbåndsur, klokker og nøkkel-kjeder også.
Fordeler med Tritium Exit Signs; Tritium kilde exit skilt tavler ikke kjøre på strøm, batterier eller generatorer. De lyser selv på den tiden av strømbruddet. Derfor deres bruk kostnaden reduseres. Det finnes ingen sjanser til eksplosjon, som de er ikke-elektrisk utstyr. De er veldig trygt å bruke. Disse tritium exit skiltene ikke krever vedlikehold. Ingen ledninger, ingen komplisert mekanisme, eller prosedyre nødvendig for installasjon. De kan byttes ut eller flyttes uten mye problemer. De er de mest pålitelige kilde, som kan også jobbe i elektrisk.
Disponering av Tritium Exit Signs, brutte eller skadet tritium avslutte logge styrene må kastes umiddelbart, fordi disse styrene inneholder gass tritium, som er ikke trygt for menneskelig respirasjon. Det er i stand til å forårsake kreft, hvis den er absorbert i kroppen på et betydelig nivå. Derfor disponering av tritium kilde exit skiltene må gjøres umiddelbart. Det er obligatorisk å gjøre Hazmat oppryddingen etter den føderale loven, dersom disse styrene bryte eller skade. Opprydding og deponering prosedyren av tritium exit skiltene er litt dyrt. Disse tritium exit skiltene blir registrert og fastsettes av Environmental Protection Agency (EPA), Nuclear Regulatory Commission og Clean Air Act, for sikkerheten formålet.
Hva gjør du når en Tritium Avslutt Registrer Breaks eller skade
Forlate området umiddelbart. , Åpne all vinduer og dører, som vil bidra til å minimere konsentrasjonen av gassen i lufta. ; Informere til Nuclear Regulatory Commission og Statens strålevern Program tidligst. , Strengt følge alle regler og forskrifter, kastes tritium kilden exit skilt styret per Hazmat rengjøringen. ; Sjekk om det er noen som er utsatt for gassform tritium. Noen, som er utsatt for tritium gass, må behandles umiddelbart. ; Når en person inhalerer gass tritium, bør han gis ett legevakt behandling, selv før å skaffe en vanlig medisinsk hjelp. Personen bør ha en dusj bad eller i tilfelle hvis han er bevisstløs, skal hendene og ansiktet vaskes med vann. Personens duker bør endres og oppbevares i en egen isolert pose som de kan være forurenset med gassen. Personen bør drikke rikelig med væske, som vil bidra til å løse opp inhalert tritium. Det vil redusere risikofaktorer involvert på grunn av inhalering av tritium. Imidlertid bør umiddelbart og kumulativ urinprøver av personen sendes til Nuclear Regulatory Commission for videre diagnostisering.