Modern Interior Design Ideas

Det var bare i forrige måned at min venn Martha bestemte seg for å re-dekorere leiligheten hennes. Hun ville ha en ryddig, enkel og funksjonell plass med luksuriøse omgivelser også. Hjemmet hennes ble trangt med for mye av møbler og uansett hva hun gjorde - stedet alltid syntes å være i et rot. Hennes interiørarkitekt foreslo at hun skulle gi slipp på alle sine overflødige møbler og re-modellen huset for å gjøre rommet virker ukomplisert. Hva var en gang en overfylt kjøre-of-the-mill leiligheten hadde nå blitt forvandlet til en enkel og stilig space!
Moderne interiør designer mantra er å holde ting enkelt og ukomplisert. For mye av møbler og altfor mye av dekorere tar bort de vakre plass enn styrke den. Hvis du planlegger å dekorere hjemme denne sesongen så bør du vite at moderne interiør design er den hotteste trend i byen. Interiørarkitekter forsøker å skape praktiske og moderne oppholdsrom som passer den travle, new age livsstil! Modern interiør designer ideer hjelpe deg å få en riktig blanding av praktiske, optimal plassutnyttelse og bravur. Her er noen av de viktigste elementene i moderne interiør designer:
Modern Interior Design Ideas
Mindre er mer: Modern interiør designer konsepter er basert på rene og klare linjer. Prøv og holde møbler til et minimum. For eksempel mens du designe din egen stue, kan du prøve og holde møblene begrenset til store sofaen (helst en med rette linjer og geometriske former) og ytterligere to eller tre ekstra stoler. Ikke rot i rommet med flere løse madrasser eller benker. Hold sentrum bordet kan være helt eliminert i tilfelle det er ingen funksjonalitet.
Wireless World: Elektroniske apparater er en del av hjem i dag. Det være seg kjøleskapet, mikrobølgeovn på kjøkkenet, setter elegante TV i stua eller musikken systemer og bærbare datamaskiner i huset - er det en rekke av elektronikk som må ha en skikkelig plass i huset. Prøv og innlemme trådløse apparater og har feilfritt skjult kabling i hele huset.
Holde det enkelt: Modern interiør design handler om å holde det hele rent og klart med rette linjer og geometriske former. Justeringen så vel som figurer av møbler - alt er konstruert rundt dette konseptet. Prøv og holde alt enkelt og funksjonelt i huset. I tilfelle du planlegger å ha en studioleilighet, prøve og opprettholde enkelheten og forbedre funksjonaliteten av rommet.
Høyre Farger: Prøv og skape en atmosfære som oser av klasse og stil uten altfor mye arbeid. Prøv å ikke bruke for mange farger siden du ikke vil at fargene å overmanne hele atmosfæren, men heller berike atmosfæren i en diskré og elegant måte. En kontrast mellom lyse rolige vegger og møbler i dype-farger eller vice versa kan være en god idé.
Space GRUPPE: Space utnyttelse er alltid et problem mens utforme et mellomrom. Å gjøre optimal bruk av plass til oppbevaring bør være første prioritet, mens utforme et hjem. Mens lage nok plass til lagring forsøker å forsikre at det er mye ledig plass å bevege seg rundt. Moderne reklame handler om å gjøre rommene virker mer romslig enn de faktisk er.
Invest klokt: I stedet for fylle huset med for mange dekorative artikler, er det alltid lurt å investere i færre og bedre interiør design ideer. Alltid prøve og lage ett eller maksimalt to oppmerksomhet punkter i et enkelt rom og design hele rommet rundt den. Dette bidrar til å opprettholde enkelheten og øke den estetiske verdien av hele rommet.