Does My Ex Still Love Me

Ta en titt på meg nå, fordi det er bare en tom plass, Og ​​det er ingenting igjen her å minne meg, bare minnet om ansiktet ditt, Ta en titt på meg nå, fordi det er bare en tom plass; Og du kommer tilbake til meg er mot all odds og det er hva jeg har til ansikt
Alle som har vært gjennom et brudd opp vil identifisere med synspunktene i denne Phil Collins 'sang. Relasjoner berike våre liv, og gjør det verdt å leve, men en relasjon gått dårlig, kan påvirke deg for en langvarig etter at det hele er over. Skille lag med noen som du elsker mest er en av de mest smertefulle situasjoner i livet. Har vi alle vært der - gjennom ensomme netter som ikke ser ut til å ende, og dager som synes å være hjemsøkt med tanker om din ex. De første dagene akkurat virke som tortur når du skrånende synes å gå videre og glemme alt om ham / henne.
Hvis du er gjenoppretting av et forhold gått dårlig, og hvis du bare håper at din ex får tilbake med deg - det er alltid best å gi deg selv og din ex, tid til å tenke over det. Hvis det har vært noen kommunikasjon fra hans / hennes side og han / hun synes å være å gjøre like bra etter bruddet, betyr det at du trenger å gå videre. Men ikke være for hard mot deg selv - ta deg tid til å bli kvitt spøkelsene fra fortiden din. Det vil være en bedre tid, bedre relasjoner, og du vil flytte on.time helbreder alt.
Men hvis din ex synes å ha en vanskelig tid for å la deg gå og fortsatt synes opptatt av å komme sammen igjen, må du tenke om situasjonen. Noen ganger din ex kan bare prøver å være hyggelig til deg å hjelpe deg å håndtere opp med samlivsbrudd, ved å være venner. Så ikke lese for mye inn den innledende samtaler og andre fine bevegelser. Men hvis oppførselen fortsetter etter et viss tid er det på tide å diskutere problemet. I tilfelle du er usikker på om din ex ønsker å komme tilbake sammen eller er rett og slett å være sympatisk, det finnes måter å finne ut. Den første og den mest effektive måten er - kommunikasjon. Selvfølgelig du vil finne det litt vanskelig, men gjør det subtilt. Prøv og spør hvorfor han / hun fortsatt holder ringer deg hver dag, eller fortsatt ønsker å møte over helgen.
Utover dette, det er noen tegn som er klare indikasjoner på at din ex er fortsatt forelsket i deg. Om din ex synes å være unnskyldende om hele greia, og holder på å fortelle hvordan han / hun har begått en stor feil ved å bryte opp med deg, så er det en sterk mulighet for at han / hun er hengt opp på deg. Også hvis du finner ut at din ex holder på å lage planer for å møte deg og holder på å ringe deg som i gamle dager, kan han / hun være vurderer tanken å komme sammen igjen. Hvis du har avsluttet forholdet, og vil ikke være sammen med din ex, bør du alltid prøve og gjøre ting enklere for ham / henne. Constant ringe og møte opp, eller til og med snakker om andre som du allerede har begynt å se er frekt. Alltid behandle en person på en måte som du ønsker selv å bli behandlet.
Etter en pause deg, veldig ofte folk føler seg usikre og tydeligvis ønsker å gå inn som sutteklut at forholdet gir. Til tider disse menneskene har en tendens til å ignorere årsakene som en gang syntes stor nok til å kalle det av. Tenk på disse årsakene før man vurderer ideen om å få tilbake med din ex. Følgelig hvis din ex synes å være forelsket med deg og ønsker å komme tilbake sammen, er det alltid bedre å gi hverandre litt plass en stund til du komme over innledende dager ensomhet. Når du er emosjonelt stabile, kan du tenke rasjonelt om det hele, og avgjøre om du virkelig ønsker å komme tilbake sammen. På slutten husk at alle forhold er basert på gjensidig tillit og respekt mellom to mennesker. Det betyr å starte helt fra begynnelsen - tilbake til utgangspunktet! Det er ikke umulig, men det er ikke akkurat en cakewalk as well.a forholdet en gang brutt kan selvsagt bøtes men det krever enorm innsats for å gjøre det work.again!