Lag ditt eget Wedding Invitation

Når min venn Christy besluttet å knytte knute med hennes high-school kjæresten Brad, de begge visste de ønsket en liten og elegant bryllup. De ønsket ingen ting også fancy! Nei is skulpturer, ingen million-dollar spillested, ingen gourmet meny - bare en liten enkle, ingen frills bryllup! De selv gjorde bryllupet invitasjoner hjemme. De fleste av svarene som kom tilbake nevnt hvor deilig det var å se den gammeldagse håndlagde bryllup invitasjoner!
Wedding invitasjoner enten håndlagde eller klar gjort - bør være varm, enkel og innbydende. I tilfelle du vil lage ditt eget bryllup invitasjoner, så denne artikkelen hjelper deg å lage vakre og unike bryllup invitasjoner på egen hånd. De koster mindre, de ser stor og mest av alt - de er helt originalt! Her er alle ting du må vurdere mens lage du eier bryllupsinvitasjoner. Først av alt du må ha en klart bilde på hvordan du ønsker bryllupet invitasjoner å være - enkle kort, accessorized kort eller ut-of-the-box invitasjoner.
The Wedding Card Layout
Vel bryllupet kretskortlayout omfatter hele utformingen av bryllupskort. Husk at du må ha en veldig spesifikk visjon før deg i gang på lage din eget bryllup kortene. Du ønsker å være sikker om fargen av kortene, formen av kortene, konvoluttene og viktigst innholdet av kortet. Sørg du sitte og ferdigstille hvert eneste element av kortet for å unngå noen argumenter etter kortene er klare. Husk at bare når du har fullført alle detaljer på kortene - inkludert antall av kortene og bryllupet gjestelisten - kan du starte prosessen med å lage kortene.
Velge Høyre Paper
Hvis du ønsker å lage enkle bryllupet kort, trenger du å komme i gang med fargene og papiret tekstur som du trenger. Sørg for å få et papir som er fast nok og likevel ikke så tykk som en papp. Du kan også velge håndlaget papir, duftende papirer som gjør bryllupet invitasjonen ekstra spesielt. Du bør alltid bruke en skarp papir kutter og klippe i papir i bunter for å opprettholde ensartethet til bryllupet invitasjoner. Buy papirark, som er egnet for skriving - med hensyn til teksturen samt fargen av papiret.
Wedding Card Figurer og Konvolutter
Wedding kort kan være til noen figuren du ønsker. Selv om tradisjonelt brukt former som rektangel, kanskje plassen virker konvensjonelle og elegant, det er alltid par som ønsker å ta inn en element av innovasjon i deres bryllup kort. Hvis du vil legge litt nyhet til din kortene, prøv bryllup kort som formet som bryllupet kake, eller bruden og brudgommen silhouette, eller enda bryllup bjeller. Prøv og gjøre konvoluttene litt innovative også.
Wedding Card Invitasjon innhold
Bryllupet kortet invitasjon må ha en skarp og presis innhold. First og viktigst den bør klart nevne detaljene av bryllupet seremonien liker bryllupet datoen, bryllupssted og timingen. I tillegg til dette, kan du også legge veien til arena i form av en liten kartet. En ekstra card for gjester svare tilbake og bekrefte deres tilstedeværelse kjent, som svarene bør også inkluderes. Når du har nevnt disse detaljer du kan legge en liten dikt vers eller et bryllup pristilbud til gjøre meldingen spesielle. Imidlertid sørg at du ikke prøve og ting også mye innhold på liten plass, slik at invitasjonen ikke virker rotete.
Skrive Innhold - utskrift eller Kalligrafi
Som for skriving delen av invitasjoner, kan du bruke konvensjonell skjermen-utskrift teknikker eller bruke gode gamle datamaskinen for utskrift ut innholdet. Utskrift er en foretrukket alternativ fordi det bringer ensartethet FONT og dermed gjør invitasjonen utseendet elegante. Men hvis du eller noen av dine familiemedlemmer / venner er godt bevandret med art of kalligrafi, kan du alltid får den meldingene håndskrevne i en vakker kalligrafiske script!
Wedding Card Dekorasjoner
Når alle disse tingene er på plass, er det tide å vise litt kreativitet og legge en sprinkling av dekorasjoner til kortet. Utstyre din kortet med noen glitter, kunstige blomster, miniatyr bryllup bjeller, sateng blonder og ganske buer. Påse at dekorasjonene passer fargen av kortet. Pass også på at du ikke bli revet med dekorasjoner så mye at dekorasjoner overskygge innholdet i invitasjonen. Hold den enkle og elegante!
Så nå som du vet alt om lage egne bryllupet invitasjoner hjemme, kan du få gang og lage din eget bryllup invitasjoner! Hvis du finner ønsker deg en enklere vei ut, så er et stort antall Do-It-Yourself (DIY) bryllup invitasjon kits, som vil hjelpe deg med prosessen. Uansett hva du gjør, huske at bryllup er saker av hjertet og dermed sende ut hver invitasjon med en ekte og varm følelse og invitere folket å være en del av denne vakre dagen å gjøre den virkelig minneverdig og spesiell!