Hvordan bygge Deck Stairs - Building Trapper Outside

Building dekk trapper er et viktig steg i å utforme en kortstokk. Under planlegging av prosjektet for dekk trapper, bør vi vurdere visse faktorer som dimensjonene, utformingen av dekket, og viktigst av komfort. Deck trapper skal kunne tjene formålet med klatring og komme ned, uten store anstrengelser. Denne artikkelen vil sette oss med beregning involvert i å bygge dekk trappen utenfor hjemmet og prosedyren bak det.
Building Deck Trapper, tok dekket trapper utenfor er ikke i det hele vanskelig oppgave, er det eneste vi trenger over her for å lese og forstå fremgangsmåten nøye og iverksette det tilsvarende. Antallet dekk trapper er bestemt av høyden på dekk. Når dekket er ca 8 inches over bakken, deretter en enkel skritt vil være tilstrekkelig, men når dekket er på et større høyde, da må vi bygge en trapp med minst 3-4 trinn knyttet til stringere. Stringers er hellende styrer som ved en trapp og er generelt laget av 2 x 12 i størrelse. De er festet til dekket med dekk bjelke på toppen, mens nederst, stringere hvile på en fot. Stringers er faktisk en del av slep av trappen, som trappen skulle vedlegges.
Krav for Building Deck Trapper; Vi ville kreve et målebånd, en sag, en oppladbar drill, en hammer og tømmer.
Hvordan bygge Deck trapper? ; Det første trinnet i bygningen dekk trapper er å bestemme høyden på dekket fra bakken. Dette ville være nyttig i beregning av høyde og tilsvarende antall trappen som ville kreves. Selv om dette ville bli en omtrentlig beregning til antall trapper vi trenger å bygge, til å begynne med kan vi dele den totale høyden på dekk fra bakken med en økning høyde (omtrentlig) av 7 inches. Bredden på trappen skal være slik at, skal én person kunne stå på trappen. For eksempel er den vertikale avstanden av dekket fra bakken 14 inches, derfor ville vi måtte bygge to trapper, men her har vi også må vurdere tykkelsen på terrassebord. Noen ganger kan vi kanskje få svar i desimaler, men da vi skulle i det minste få en viss idé om hvor mange av trappen skal bygges. , Når dere vet hvor mange trapper å bygge, kan vi bestemme nøyaktig på det stedet vi ønsker å bygge trappen. Høyden og lengden på trappen også må bestemmes. , Med hjelp av en sag, kutte ut Stringer. Plasser stringer på dekk og undersøker om stringer størrelsen har matchet våre beregninger. Ved hjelp av denne stringer, må den andre stringer som skal merkes og deretter kuttet i form. , Nå, installere stringere i en avstand som tilsvarer bredden på trappen. , For å holde stringere stødig, må settet bunnen av stringere å hvile på en sement fotfeste. Her sement fotfeste må jevnet med stringere. Vi kan bestille en ferdig sement skive fra den lokale trelast sted. ; Vi kan nå starte trappene til stringere. Vi har allerede bestemt bredden av trinnene under byggingen av vange. Det bør utvises forsiktighet at hvert trinn er på lik avstand, slutt trinnene må kuttes til lengden vi har bestemt og skal være festet til stringere med hjelp av galvaniserte terrassebord skruer. Terrassebord skruer bidra til å sikre hele strukturen. ; En godt bygd trapp vil definitivt legge til anstendighet og skjønnhet dekket. Det ville ikke være mulig å nå de riktige målene på første forsøk selv, derfor noen forsøk og feil definitivt ville oppstå. Men disse feilene vil hjelpe oss i å øke vår nøyaktighet for å få de riktige målene og vil være nyttig i endelig får rett og forholdsmessige strukturen i trapper.