Over Ground Pool Vedlikehold

Over bakken svømmebassenger er pools installert over bakken og er billigere enn andre svømmebassenget typer. Disse bassengene er nyttige når man ikke vil grave opp i bakgården og installere en i-bakken svømmebassenget. Over bakken svømmebassenger krever flatt og planert overflate, og også krever tilgang til strøm-og vannforsyning. Men foruten installere over bakken pool, må man også å opprettholde bassenget godt, slik at den forblir i god stand år fremover. Ulike sikkerhet dekker, motorer, filtre, pumper, skimmere, osv. er spesielt utviklet for over bakken bassenger, for å forlenge levetiden på bassenget. Mindre gass varmesystemer er også tilgjengelig for disse over bakken bassenger.
Over Ground Pool Care; Ved riktig over bakken pool vedlikehold kan livet og utseendet av basseng duken maksimeres. Dårlig vedlikehold kan føre til at svømmebassenget for å være en yngleplass for smittsomme sykdommer. Svømmebassenger er åpne vannsystemer, utsatt for regn, snø, rusk, insekter, osv. Fallen løv og annet organisk materiale i bassenget etter hvert brytes ned og tiltrekker bakterier. Vannbårne sykdommer, slik som amøbedysenteri, tyfus, kolera, salmonellose og gastroenteritt, blir ofte spres gjennom bassenget. Videre pool farging, skyet vann, stikkende lukt klor, alge bygge opp og kløende øyne er noen andre assosieres ofte problemer med bassenger. Slike problemer kan reduseres ved riktig vedlikehold av svømmebassenget. Over bakken pool vedlikehold er noe som må gjennomføres hele året, enten det brukes eller ikke.
pH nivå, The pH-verdi er et mål på surhet eller alkalitet, og må testes to ganger i uken. Vedlikeholde riktig vann balansen er veldig viktig. PH-nivået i bassenget må være litt alkaliske, som er en pH på rundt 7.2 til 7.6 må opprettholdes. Det er på dette pH nivået at klor er mest effektivt. Videre er dette nivået ligner på pH av huden vår. Det kan styres ved å legge enten en syre, for eksempel muriatic syre, eller en alkali som brus aske eller natron. Tillegg av alkaliske eller sure vil avhenge av om vannet er for surt eller for alkalisk. Feil pH-verdier kan føre til skade på basseng og utstyr.
Skimming av Løv og Debris, Når rusk synker til bunnen av bassenget, skaper det flekker og er vanskelig å fjerne, og dermed fjerne avfall som insekter, blader, etc. med en lang håndteres blad skimmer er viktig. Dette bør gjøres to ganger i uken. Dessuten skimming, må skimmer kurvene også sjekkes, og ryddet av ulike typer avfall, sikre friskt sirkulerende bassengvannet.
Klor Level, å rense, bassenget klorering er påkrevd. Nivået av "gratis" klor som må holdes i bassenget er 1,0 til 3,0 ppm. Klor er tilgjengelig i granulat, tablett eller flytende form og alle typer jobber på samme måte. Kjemiske forbindelser, for eksempel natriumhypokloritt eller kalsiumhypokloritt tilgjengelig på markedet, er effektive klor tilbydere. Det anbefales å legge til disse forbindelser via en kjemisk mater, etter filtrering prosessen er gjennom. Dette vil sikre jevn fordeling av klor i vannet. Legge dem direkte inn i skimmeren boksene kan medføre klor konsentrasjonen i disse områdene.
Børsting og Støvsuging, The skitt samles på sidene og bunnen av bassenget er å bli børstet vekk med hjelp av en pensel. Den skitt skal skyves mot hoveddrenerings å øke bekvemmelighet, samtidig støvsugingen. Bassenget vegger og gulv må børstes grundig natta før støvsuging. La filteret kjøre i to timer, og deretter slå den av. Noen avfall vil bli plukket ut av filtrene, mens resten vil bosette seg på bunnen av bassenget. Neste morgen slo seg smuss kan støvsuges bort. Støvsuging vil kreve nedsenking av vakuum hode og slange, før trekke opp av støvsugeren til filteret.
Shock Treatment; For å ødelegge kombinerte klorforbindelser (fritt klor er påkrevd, ikke kombinert), som forårsaker en ubehagelig lukt og hud-irritasjon, sjokk behandlinger er nødvendig. Sjokkbehandling pakker er tilgjengelig i lokale bassenget butikker og bassenget kan bli sjokkert ifølge instruksjonene på pakken. Bassenget skal være sjokkert fortrinnsvis på kveldstid. Pool sjokkerende ikke bare øker nivået av fritt klor på bassenget, men også ødelegger bakterier, forlater bassenget attraktive og sprudlende. Sjokkerende må gjøres en gang i uken.
Sjekk Filter: Det finnes tre ulike typer filtre tilgjengelig, som fjerner smuss og olje fra bassenget vannet. Disse filtrene får akkumulert med skitt og må rengjøres regelmessig. Avhengig av instrukser gitt av produsenten, skal man rense svømmebassenget filteret.
Sjekk vannsirkulasjonen, Svømmebassenget sirkulasjonssystem omfatter over bakken pumpen, pumpen siler, skimmer, filter og avløp. Denne sirkulasjonen systemet sørger for en forsvarlig vann filtrering og aktiverer kjemikalier for å fungere. Pumpen skal være skrudd på hver dag for å sørge for vann filtre riktig. Jo flere antall personer som bruker bassenget, jo mer vannet må sirkulere.
Det finnes ulike svømmebassenget kjemiske behandlingsmetoder å holde svømmebassenget rent og hygienisk. Videre er det også automatisk over bakken pool rengjøringsmidler som passer perfekt for folk som er for opptatt til å rense bassenget. Disse automatiske over bakken pool renholdere make over bakken pool omsorg, bl.a. ved å ta vare på de hverdagslige rotet.