Slik Cut ditt eget hår

Klippet håret er noe som kan forme personligheten din på en helt ny måte. Mens de fleste av oss stoler på våre betrodde skjønnhetssalonger, og frisører eksperimentere med ulike hårklipp, kan noen av oss liker også å gjøre eksperimenter selv. Cutting ditt eget hår kan ganske enkelt, forutsatt at du har de nødvendige troen på ditt eget hår klipping ferdigheter og lyst til å lære å klippe ditt eget hår. Det kan kreve noe mengde trening for deg å utmerke seg og bli en proff på dette, men tro meg, det er ikke så vanskelig. Etter noen enkle instruksjoner og trinn, kan du lett lære å klippe ditt eget hår. Etter å ha lært de grunnleggende haircut, kan du gå videre til å eksperimentere med hvordan å skjære ditt eget hår i lag, hvordan å skjære ditt eget hår kort og diverse andre hårklipp stiler. Du kan også lære hvordan du tynt hår hjemme gang du har lært å klippe ditt eget hår.
Hvordan å klippe ditt eget hår
Rekvisita Påkrevd
Sharp satt saks, saks (valgfritt); Wide tannet kam; En rund pensel; Fine tannet kam, hårføner, spray flaske, Method, Vask og tilstanden håret som vanlig, men ikke tørk den helt. Litt håndkle tørker ville gjort. I tilfelle, ønsker du ikke å vaske, spray håret med vann med en sprayflaske. Part håret som per normale parting og kam håret med et bredt toothed kam, til den er fri for knop. Bestem lengden på håret som du ønsker å kutte, trolig en tomme eller tomme, og halvannen til start med. Tegn ut en liten del av håret ved hjelp av fine tannet kam og hold den ut, som skiller den fra resten av håret. Marker punktet der du vil klippe håret ved plassere den i mellom pekefingeren og langfinger. Ved hjelp av en saks eller hagesaks, kuttet bare omtrent en halv tomme gangen, for å sikre at du skjærer det riktig. Du må holde hodet rett uten å vippe den. Etter hvert kuttet, undersøke lengde og jevnhet av kuttet hår. Gjenta denne prosedyren for begge sider av hodet, samt baksiden. Prøv å fullføre den ene siden første, snarere enn vekslende. Kontroller alle hår er på samme lengde på slutten av den. Blow tørt og sett håret med hjelp av en rundbørste.
Hvordan Cut ditt eget Hair i Layers
Forsyninger som kreves for å laget klippe eget hår, vil være den samme som nevnt i hvordan å skjære ditt eget hår. For metoden, Start med vasking og condition håret rent. Gre håret vått med bred tannet kam, rett rygg. Samle den øverste delen av håret ditt, og bringe dem foran ansiktet, rett over nesen. Nå holder broen over nesen som måleenhet for lengden, klippe håret rett over. Du vil nå ha ei rett linje fra ett øye til det andre, som vil tjene som mål for resten av kuttet. Nå holder delen av håret som du har bare klippe, rett opp og kuttet av eventuelle ujevnheter tips som har en tendens til å forstyrre jevnhet av kuttet. Nå gre håret straight, putting smellene du nettopp kutte på begge sider av hodet. Nå bruker bangs som din måling guide, start seksjonering håret og kutte resten av håret i steppet lag. Lagene bør følge likt, én under det andre. Også, huske å trekke håret rett opp og klipp ut ujevne tips. Blow tørt og stil hjelp en rundbørste.
Hvordan å klippe ditt eget hår med Clippers
Clippers er vanligvis brukes til å kutte kort menns hår og klippe ditt eget hår med clippers er egentlig veldig enkelt. Alt du trenger er en god elektrisk klipper for å få en fantastisk hårklipp. For å begynne med, shampoo og tilstand håret, og ikke tørk den. Fest guidene på Clippers, slå clippers på og kjøre det gjennom hele hodet i flere retninger, noe som gjør flere passerer. Etter noen turer, å gre gjennom håret fjerne klippet håret. Gang gjort med alle håret, slå hårklipperen av og fjern guider. Snu det og trimme kinnskjegg til den lengden du ønsker.
Så, nå som du vet hvordan å klippe eget hår, det ulike hårklipp stiler og ideer som du kan eksperimentere med. Ikke nøl i lære kutte håret inn forskjellige frisyrer, korte hårklipp og nyte flaunting det.