Solar Powered Bird Bath Fountains

Mate fugler og ser dem i hagen, er noe mange mennesker elsker å gjøre. Men mange ganger, blir det vanskelig å tiltrekke ville fugler til hagen eller bakgården og dette kan være skuffende for lidenskapelig fugl overvåkere og de som liker fuglen fôring. Løsningen på dette problemet er en solcelledrevet fuglebadet fontenen. Ville fugler kan enkelt tiltrekkes hagen din eller bakgård, ved å sette opp en solcelledrevet fuglebadet fontenen. Fugler liker bading, drikkevann mest, siden det er mer vanskelig for dem å finne vann enn mat. Sammen med gir fuglen mat til en fugl fôring stasjon, noe som gir rent vann til ville fugler vil gjøre at de besøker kunstige fuglen habitat regelmessig.
Hvordan Solar Powered Bird Badekar Fountains Work; Solar powered fuglebadet fontener arbeid med solenergi. De er drevet av solcellepanel, og de arbeider i nærvær av sollys. De består av deler som et solcellepanel, en vannpumpe og en bolle plassert på en pidestall. Vannet er generert av pumpen bare når den plasseres i direkte sollys. Solcellepanelet, ligger i bollen, eller er koblet til den og den bruker solenergi til å generere vann fra pumpen, som ligger i sokkelen. Vannet blir deretter sirkulert hele fontenen ved vannpumpen. Også, må vannet ikke byttes ut, da det er resirkulert av et filter som er tilstede i vannpumpen. Derfor er rent og friskt vann tilgjengelig hele tiden, for fuglene besøker fuglebadet.
Fordeler av en Solar Powered Bird Bath Fountain; Solar powered fuglebadet fontener har mange fordeler. De bruker en naturlig og fornybar energikilde, nemlig sol, å generere elektrisitet som gjør dem rimelig. De vesentlig reduserer strømregningen, da konvensjonelle energikilder blir stadig dyrere. Soldrevne fugl bad også veldig lett å sette opp. De kan settes opp på steder hvor tilgang på elektrisk kraft er ikke tilgjengelig og kan også flyttes til et sted som mottar direkte sollys. De er selvstendige enheter sammenlignet med elektrisk vannfontener, og krever komplekse wirings og beslag. Solar fuglebadet fontener er miljøvennlige og er også svært enkle å vedlikeholde, da de ikke består av batterier som må byttes ut. De er lette å rengjøre og siden vannet sirkulerer kontinuerlig, problemer knyttet til stillestående vann, som mygg avl, bakterier infisering og dannelse av muggsopp, ikke oppstår. En annen fordel med solar fuglen bad, er at lyden skapt av sirkulerende vann, tiltrekker mange ville fugler, og de kan være utstyrt med friskt, rent vann for bading og drikking. Den eneste ulempen med solcelledrevne fuglebadet vann fontener er at de ikke fungerer på skyet dager og i vintre.
Selv om konseptet med soldrevne fuglebadet fontener er relativt nye, er de tilgjengelige i forskjellige utførelser og er laget av forskjellige materialer, som forvitret stein harpiks, betong, messing, jern, aluminium, kobber, etc. Noen av solenergi fuglebadet fontener er også tilgjengelig med en installert ovn, slik at vannet i fuglebadet kan holdes på en konstant temperatur. Et solcelledrevet fuglebadet fontenen kan bli et flott tillegg til din hage innredningen eller bakgård, og vil komplettere kunstige fuglen habitat veldig godt. Sett opp en, å ønske noen vakre ville fugler, og også nyte den avslappende lyden av vannet, strømmer gjennom fontenen!