Hvordan lage Puter for Patio Furniture

Den rette fargen, dybde og mønster av hagemøbler puter kan legge til komfort og estetisk appell til patio møbler. Innkjøp puter fra butikkene kan sette deg tilbake en betydelig mengde penger, og du vil få bare et dusin eller så valg å velge fra. Dermed lære hvordan å lage puter for patio møbler er ikke bare en mer økonomisk måte, er det også ganske enkelt å tilpasse den til slik du vil at det skal være. Du kan også sprite opp gamle møbler ved å legge puter i nøyaktige farger og mønstre som passer ditt uterom. Der finnes en rekke materialer og stoffer du kan velge fra når gjør puter. Opprette en patio pute er ganske lik sy en pute eller enkel sofa pute. Forskjellen mellom å gjøre patio puter og innendørs puter ligger i materialet som brukes. Patio puter må være ideelt laget av materialer som motstår fukt og mugg, det vil si stoffer som er vannavstøtende, krympe-resistent, og motstår falming. Her er en steg-for-steg guide til å lage puter til din patio møbler som kan fremheve din personlige stil og kreativitet.
Instruksjonene for å Patio Furniture
Det første trinnet i å lage uteplass møbelputer er å måle lengde og bredde av arealet av terrassen stoler. En flott alternativ tilnærming å finne den perfekte målingen er å bruke gamle puten, hvis det er én, ved å matche tykkelsen av interiøret materialet, skum eller batting, eller med samme kjerneteknologi i din nye putetrekk. Du kan også finne mønsterark hos din lokale sy butikk, eller bare bruke en vanlig musselin stoff eller en gammel sheet å ta målinger for putene.
Det neste trinnet innebærer å kjøpe skum for putene. Dette er basert på hvordan tykk og fast du vil at putene skal være. Du kan enten gi kjøreanvisninger til en skum lagre eller klipp skum selv bruke en elektrisk kniv.
Når du har din mønster, kan du bestemme hvor mye stoff å kjøpe. Velg en utendørs stoff som er av mer holdbart materiale. Valget av stoffet avhenger også av møblene. Hvis du har smijern patio møbler, så vil du kanskje bruke olefin, ett hurtigtørkende og slitesterkt materiale, eller hvis du har valgt aluminium eller redwood møbler, deretter akryl patio møbelputer er det perfekte valget. Mens kutte stoffet, husk å ta med tykkelsen på platene på alle fire sider og få glidelåser lenge nok til å gå over den lange siden av puten, med 1 til 2 inches av ikke-glidelås mellomrom på hver ende. Nå skaper et mønster for stoff ved hjelp av et mønster papir og kuttet stoffet tilsvarende. Sy brikkene dine med stoff sammen innsiden ut, plassere glidelåsen inn ett av de lange sidene av puten stoffet. Husk samtidig sying å legge til en tomme til hver måling å gi dere en 1 / 2 cm sømmonn på hver side. Når du er ferdig, slår stoffet høyre side ut gjennom hullet skapt av åpne glidelåsen, og ting skummet inn i puten.
Samtidig som kvadratiske eller rektangulære puter, det bulk i hjørnene må fjernes ved å trimme sømmonnet, snu stoffet, og ved hjelp av en strikkepinne å pirke ut hjørnene. De mer ambisiøse kan legge til noen flere funksjoner som reversibel puter. Kontroller også at patio møbler puter har tie-downs å hindre dem fra å se uflidd ut ved dårlig vær. Hvis du vil at de skal vare lenge, så rent patio møbler puter regelmessig med et mildt vaskemiddel og vann. Mens de bestemmer hvordan å lage puter til patio møbler som passer din stil må du huske å ta valg som vil styrke heller enn å ta unna den naturlige skjønnheten av ditt uterom.