Tjuefemte Wedding Anniversary Party Ideas

Tanken som du har brukt 25 årene av ditt liv med en person du elsker seg selv gir deg et varmt og kjempet følelse. Du begge ville ha gått gjennom mange erfaringer sammen, og hva som startet som uskyldig kjærlighet 25 år siden, har vokst til en moden og forståelse forholdet. Så, ha en fest er en flott måte å feire alle de gamle minner som du og din ektefelle dele med hverandre. Hvis du ser ut for tjuefemte bryllupsdag party ideer, her er noen som du kan velge mellom for egen bryllupsdag.
Ideer for tjuefemte Wedding Anniversary Party
A tjuefemte bryllupsdag parti kan være en formell affære eller en tilfeldig én. Enten du vil ha en grand affære eller en liten sammenkomst alt avhenger av budsjett og den typen partiet du liker å ha.
Formell Anniversary Party: En formell bryllupsdag parti ville være en svart slips fest, hvor du må invitere alle dine venner, familie og kolleger. Hvis du har en formell jubileumsfesten, er det nødvendig for deg å sende formelle invitasjoner til dine gjester. Du kan enten sende kort som er lett tilgjengelige i markedet, eller tilpasse dem etter dine ønsker, noe som kan være litt dyrere. Den formelle middagen part kan holdes på ditt hjem eller på et hotell. Dekorer stedet i sølv og hvitt, inkludert blomster, ballonger, stearinlys, duker, centerpieces, etc. Du kan arrangere en DJ eller en musikalsk band å underholde dine gjester, sammen med en stor buffet komplett med mat og drikkevarer.
Casual Anniversary Party: En uformell fest er en liten intim affære med kun nær familie og venner, og er en av de mer populære ideer for 25-års jubileum fest. Du kan ha en brunch, lunsj eller grillfest i din egen bakgård. Som det ville være en lite affære, med bare en liten gruppe mennesker, kan du koke partiet maten selv. På den annen side, kan du også arrangere en Caterer slik at du kan slappe av og nyte festen med dine gjester. Hvis du er vert for en tjuefemte bryllupsdag fest for foreldre eller nære venner, ville det være en flott idé å lage en lysbildefremvisning av bilder som skildrer livet sammen de siste 25 årene. Du kan ta bilder av deres bryllup, fødsel av deres barn, etc. Dette vil helt sikkert være en spesiell tjuefemte bryllupsdag gave for paret.
Getting Married Igjen: En av de virkelig gode 25-årsjubileet party ideer ville være å gifte seg igjen. Det er mange par som velger å ta sitt bryllup løfter igjen. Dette er virkelig den mest romantiske tjuefemte bryllup jubileumsfesten idé, som er en måte å fortelle din ektefelle hvor glad du er til å være med ham / henne. Hvis mulig, få gifte seg igjen på samme sted hvor du giftet tjuefem år før. Få en musiker å spille sangen som ble spilt under bryllupet ville gjøre hele affæren en nostalgisk én.
Theme Party: Et tema partiet er også en annen fabelaktig idé til et 25-års jubileum fest. Temaet kan bli noe relatert til det året eller tiåret som du giftet deg. Nevn festen tema i invitasjonen kortet og be gjestene å kle seg i klær som var populære på den tiden. Yo kan også sørge for partiet å være basert på en bestemt århundre eller en historisk tid. Dekorasjoner, mat, underholdning, osv. bør en kopi av de gangene. Dette partiet vil helt sikkert være nytes av hver gjest.
Destinasjon Anniversary Party: Du kan også planlegge for en destinasjon tjuefemte bryllupsdag fest, der du velger et utendørs sted som en strand, skog, eller ty til holde festen. Dette behøver ikke være en dag affære, heller du kan konvertere til en ferie med din ektefelle og kjære. Planlegging 25-bryllupet jubileumsfesten på en yacht kan også være en flott idé.
Dette er noen av de mer populære tjuefemte bryllupsdag party ideer. Du kan også komme opp med unike party ideer med hjelp av dine kreative evner. Men husk at selv om partiet er ikke en stor begivenhet, det som virkelig teller, er tanken og følelsene som du har organisert hele festen.