Bytt Garage Door Springs

Skifte garasjeporten fjærer er litt risikabelt, på grunn av spenningen som finnes i disse kildene. Det finnes to typer kilder brukes til garasjeporten installasjon. Disse kildene brukes i både manuelt og elektronisk styrte dører. Fjærene også produsere den samme spenningen i den andre festet komponenter av garasjeporten. Selv en liten ripe eller nick kan skade disse kildene permanent. Derfor, til garasjeporten fjærer og annen maskinvare knyttet til kilder må håndteres forsiktig for begge, sikkerheten til personen og bevaring av våren.
Tips for å Erstatt Garage Door Springs
Utgangspunktet er det to typer av garasjeporten fjærer: torsjonsfjærer og utvidelse fjærer. Regel torsjonsfjærer brukes til sectional roll-away dørene, mens, blir forlengelse fjærer brukes til sving-up dørene.
Garage Door Torsion Springs: torsjonsfjærer arbeidet på prinsippet om "vri". Disse fjærene er plassert over midten av dør på en metall skaft, som er parallelt med kanten av døren. Det er sterke kabler festet til den nederste delen av døren, med hjelp av disse, garasjeporten åpnes og lukkes. Når torsjonsfjærer vri, disse kablene hjelpe garasjeporten å løfte. Døren lukkes, da torsjonsfjærer forlenge. Skifte garasjeporten torsjonsfjærer må gjøres forsiktig. Torsjons aksel som går gjennom disse kildene, blokkerer mulige ulykker på grunn av våren feil.
Garage Door Extension Springs: Strekkfjærer arbeid på prinsippet av strekking. De ligger på toppen kanten av garasjeporten, på hver side av døren spor. De er også kalt som sidemontert fjærer på grunn av deres posisjon. De er lange og tunge fjærer, festet til hver side av døren. Effektivitet av disse kildene reduserer, på grunn av den kraften som utøves, og bruk. Disse kildene bør monteres med en sterk tilbakeholdenhet kabel gjennom sentrum, noe som hindrer mulige ulykker i tilfelle våren svikter.
Port og gulv må være jevnet riktig. Uten denne utjevning, gjør garasjeporter ikke lukke jevnt. Tid og bruk redusere effektiviteten av disse kildene. Begge kildene som brukes i garasjen døren fungerer sammen. Derfor, selv om en av kildene pause, må du bytte begge. Hvis du erstatter noen av dem med en ny en, vil det resultere i et ubalansert dør åpningsmekanisme.
I garasjen dør reparasjoner, de fleste ulykker skjer under utskifting av fjærene. Men noen ulykker også skje på grunn av feil justert garasjeporten fjærer. Derfor justerer garasjeporten fjærer hensiktsmessig Like viktig. Økt eller redusert spenning på våren kan også være en feil faktor som påvirker åpning og lukking mekanisme av døren. Løse fjærer også forårsake ubalanserte dører. Strekkfjærer er enklere og tryggere å erstatte, i sammenlikning med torsjonsfjærer.
Monter alt tilbehør og verktøy, kan du trenger for å reparere, på forhånd. Sjekk din garasjeporten fjærer og andre deler av garasjeporten regelmessig. Gjør det til en vane å kontrollere hele garasjeporten system, gang i måneden. Se alltid bruksanvisningen først, før du gjør noe reparasjon eller utskifting. Følg alle instruksjonene og forholdsregler gitt i bruksanvisning. Disse heavy-duty garasjeporten fjærer er under konstant høy spenning, som øker nivået av fare under reparasjon. Få det gjort ved de profesjonelle, hvis du ikke har mye kunnskap om vårens erstatning. Uheldige uhell kan utgjøre en alvorlig risiko for deres fysiske velvære. Derfor, justere eller bytte garasjeporten fjærer med ytterste forsiktighet.