Ground Cover Planter

Den lave økende plantene som vokser og sprer seg raskt til danner et tett dekke er kjent som bunndekkende planter. Bakken dekker anlegg også kjent som dekker bakken. Bakken dekker ikke bare legge skjønnhet til landskapet men også forhindre jorderosjon. Bunndekkende planter kontrollerer veksten av ugress og gjør det lett å vedlikeholde hagen. Et enkelt eksempel på en bunndekkende plante er gresset. Det finnes et bredt utvalg av gress som kan spre seg raskt og også hindre vekst av ugress. Men det er områder, som ikke egnet å vokse eller opprettholde grasses. I slike områder, kan plantene kjent som bunndekkende planter plantes. Disse plantene vil ikke bare gi finpuss til noen form for landskapsarbeid, men også effektivt reduserer vedlikehold av hagen. Det er mange landskapet designs som inkluderer bunndekkende planter.
Fordeler med Ground Cover Plants
Det er mange fordeler med å ha bunndekkende planter i hagen din. Her er noen av dem. ; Bunndekkende planter bidra å redusere spiring av ugress, slik de dekker hele bakken som en teppe. Det er lett å vedlikeholde landskapet med bunndekkende planter som de hindrer inntrengning av ugresset. ; Bunndekkende planter redusere jorderosjon og vanntap. Disse plantene er ideelle for bratte skråninger fordi de spare jord. ; Det er en isolerende dekning for jorda. Siden den holder jorda kjølig i sommeren og varm i vintermånedene. ; Bunndekkende planter bidra å bygge humus nivået i jordsmonnet, ved å oppføre som levende mulch. Noen få bunndekkende planter er en god følgesvenn for lyspærer (f.eks lily) og andre planter. Disse plantene er også habitater for fordelaktig insekter. , Det er mange bunndekkende planter som er urter og brukes som legemidler for hjem rettsmidler. Det finnes også noen få mat bunndekkende planter, som for eksempel spinat. ; Bunndekkende plantene er praktisk for de områdene der økende torv gress er ikke mulig. ; Du kan plante tørke-tolerant bakken dekker nær fortauene og bratte skråninger, der det ikke mulig å vanne eller vann plantene regelmessig. ; Ulemper Ground Cover Plants
Her er noen ulemper ved bunndekkende planter. ; Snegler, slanger, snegler og skadedyr, gjør bunndekkende plantene, deres leveområder. For eksempel, hvis området er populært med slugs, er det klokt ikke vokse slug-mottakelige planter. ; Bunndekkende planter konkurrerer for vann og gjødsel med andre planter. ; Du må velge bunndekkende plantene nøye for hagen din. Grunnen er, hvis bakken dekselet er svært sterk i vekst, kan det over-kjøre plantene du vil vokse. ; Det er et faktum at bunndekkende planter er weed suppressors. Men, inntil disse plantene etablere selv, må du holde landskapet fri for ugress. ; Å oppsummere, det riktige tidspunktet å plante bunndekkende planter er våren. Avstanden til plante bunndekkende plantene avhenger handlekraft av vekst av anlegget. Det er bunndekkende planter som vokser i skyggen av store trær og disse kan plantes i skyggefulle områder for å gi en etterbehandling se til hagen.